tiistai 21. helmikuuta 2017

hiihtoloma


Eipä tämäkään blogi päivity kovin usein. Viimeksi päivittäessä nautittiin joululoman suomasta luksuksesta ja nyt jo ollaan hiihtolomalla. Loma sujuukin ihan kotomaisemissa, kun koko perhe ei pääse viikon mittaisen loman makuun, mutta tällainen kotiloma on itse asiassa erittäin tervetullut. Sitä kun ei näin pitkän työmatkan omaavana ehdi arkena nauttia tarpeeksi ihan tavallisesta perhe-elämästä ja omasta kodistaan. Ei kai me tässä mitään kovin suurieleistä, pojatkin viihtyvät mainiosti  - tosin itsehän olen asettanut itselleni kaikenlaisia tavoitteita siivouksesta ja ompelemisesta lähtien. Poikien huonekin on täysin uudessa uskossa, mutta sen kuvaaminen osoittautuikin tänään turhan vaativaksi. Ehkä huomenna sitten, kun legot on saatu kerättyä.

We're enjoying a winter break this week. It's the official winter break here in southern Finland and as our Okko is already in pre-school, we'll follow the school holiday program. It's great to be at home, doing almost nothing.

2 kommenttia:

  1. Hyvää hiihtolomaa! Nauttikaa rauhallisista kotipäivistä. Onpa Otsolla ihanat kutrit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Karkkis! On kyllä ollut kivaa! Muuten, Otson kutrit leikattiin eilen ensimmäistä kertaa. Ne olivat koko ajan silmillä ja leikkaus alkoi tulla tarpeeseen.

      Poista

Olemme iloisia kommentistasi!