torstai 8. syyskuuta 2016


Blogissa on pitänyt hiljaista ihan vain kaiken kiireen vuoksi. Ja oikeastaan olen muutenkin pohtinut, onko tällaisen julkisen blogin pitäminen enää se oma juttukaan, kun blogi on alunperin ollut enemmänkin päiväkirja ja nykyisin en juuri kirjoittele kovin yksityiskohtaisia asioita. No, Instagram on kyllä vienyt sen päiväkirjan paikan blogilta, joten kaikesta blogihiljaisuudesta huolimatta jokainen päivä saa jonkinlaisen merkinnän. Toisaalta olen myös miettynyt erillisen, ammatillisia kirjoituksia sisältävän blogin perustamista.

Tämä[kin] kesä meni hujauksessa ja Okkokin on ollut eskarilainen jo lähes kuukauden ajan. Kesä sujui ihan normimerkeissä, kaikenlaisia pyöräilyaktiviteetteja myöten. Okkohan on ollut aina kova pyöräilemään ja oppi tuon pyöräilyn jalon taidonkin jo kolme vuotta sitten. Siitä lähtien kilometrejä on kertynyt huima määrä ja tänä kesänä olemme tehneet yhdessä jopa 21km pituisia pyörälenkkejä. Toinen bravuurilaji on uinti (ja sukellus), jota viikoittaiset uimareissut oman kylän kylpylään ovat hienosti edistäneet. Okko on lisäksi käynyt capoeira-harkoissa, jotka alkoivat taas näin syksyn tultua. Mutta pyöräilystä päästään aasinsiltana tuohon kesäharrastukseeni: olen tehnyt noita tauluja ihan himona. Tuon yhden sarjan teemana on poika ja punainen pyörä. Kuvasarjoja on lisäksi vanhoista musta-valkokuvistakin.

Eskarilainen sai muuten vihdoin sänkyynsä hieman lisäpituutta.  Samalla poikien huonetta piti hieman rymsteerata, jotta venytetty sänky mahtuu sijoilleen. Kerrossängyn hankkiminenkin on ollut ajatuksen asteella, mutta ei sille sinänsä mitään tarvetta ole. Ehkä myöhemmin.

Oh boy, the blog has been a bit silent during the summer - only because of the usual business of being a bit busy with the combination of work and family life. But no worries, I might just start posting again. 


6 kommenttia:

 1. Lapsistahan se kerrossänky varmaan mukava on, kun pääsee ylös nukkumaan ja kiipeämään. :)
  Tykkään blogistasi. Toivottavasti jatkat sen ylläpitoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta! Olipa hauskaa löytää täältä kommentteja, vaikka päivitystahti on ollut melko harva. :D Kiitos paljon! Jospa minä saisin tästä hieman puhtia tähän tekemiseen. :)

   Okko kyllä tykkäisi kerrossängystä. Ja tuohan se hitusen lisätilaa lattialle.

   Poista
 2. Mä kyllä ymmärrän sun fiilikset. Itselläkin on jotenkin vähentynyt blogihommat ja välillä sitä kyseenalaistaa koko homman ja sen jaksaako vielä nähdä kaiken sen vaivan homman eteen.

  Päädyitpä mihin päätökseen tahansa blogin suhteen, niin kiva, että mäkin lähdin instaan (ja heh.. vähän koukutuin), että sitä kautta voi ainakin jatkaa seurailua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo ja kun tuntuu, ettei nykyisin jotenkin halua kirjoittaa omista asioista, kuten aiemmin, vaikka se kai se idea oli alunperin. Mutta joo, Insta on ihku ja yritin eilen laittaa jopa Insta-feediä tuohon reunaan, mutta se koodi ei toiminut. Kokeilen pian uudelleen.

   Poista
 3. Minullakin on välillä ollut samanlaisia fiiliksiä, kun moni aktiivinen blogi on hiljentynyt, enkä millään jaksa etsiä koko ajan uusia tuttavuuksia. Kuitenkin kirjoittelu edelleen maistuu aina, kun on kiva aihe mielessä.

  Sinun kauniita kuvia on kiva seurata, oli se sitten blogissa tai instassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karkkis! :)

   Ja onhan tämä toki sellaista kausittaista, että joskus sitä innostuu tästäkin. :D

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!