keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Aarhus


Kävin kesäkuussa Aarhusissa, Tanskassa työmatkalla. Pikaisesta käynnistä huolimatta jäi työkuvioiden jälkeen pieni hetki kulttuurillekin. Aarhusin taidemuseo näytti houkuttelevalta ja halusin sinne ennen kaikkea tuon upean arkkitehtuurin vuoksi, mutta myös sisältö oli ykkösluokkaa. 

Mainittakoon muuten, että tuon putken läpi käveleminen on hieno kokemus, mutta melko pelottava korkeanpaikankammoiselle. Mutta selvisin, juuri ja juuri. Matkaseuralaista vähän nauratti.

En muuten seuraa telkkarin dekkareita (enkä nykyään oikeastaan mitään muutakaan lajityyppiä), mutta kiinnostuin tuon matkan jälkeen kesällä ykkösellä pyörineestä Dictestä, joka on kuvattu Aarhusissa. Oli oikein oiva sarja - jatkoa odotellessa.

I visited Aarhus, Denmark in June. It was a business trip, but I also had some time for a short cultural excursion. The Aarhus art museum was really worth visiting, especially for an architecture-lover like me - although my fear of heights  was making my legs a bit shaky up there, in the glass tube.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!