sunnuntai 1. toukokuuta 2016

dinosuklaat


Tein Okon juhliin kustomoituja suklaita silikonimuotilla. Tilasin erilaisia muotteja ennen joulua ja otin osan ruusuista ja napeista askartelukäyttöön ja osan säästin leivontakaappiin. Suklaiden teko oli helppoa kuin mikä - kunhan malttaa vain odottaa ennen suklaiden poistamista, että ne ovat jähmettyneet kunnolla.

Eilisissä kemuissa oli muuten sen verran meininkiä, että hammaskeijun piti käydä vierailulla viime yönä. Okko totesi kesken juhlien, että hammas taitaa lähteä ja siinä vaiheessa kun minäkin kuulin asiasta, oli jo toinenkin lähtenyt. Nyt on sitten jo kahdeksan hammasta irti ja uusiakin on tullut jo useita. Se hammaskeiju vaan on sellainen myytti, jota on nyt tullut käytettyä, vaikkei alunperin ehkä ollutkaan tarkoitus. Okko mietti, voisiko keijun nähdä ja mitä sitten tekisi. Reiluna kaverina hän ajatteli päästää sen ikkunasta ulos.

I tried making customized chocolates for Okko's party and they turned out just fine. They were served on top of chocolate cupcakes. And after yesterday's party there was a need for the tooth fairy to visit Okko as he removed two teeth during the party! There was no accident or anything like that - he just discovered a tooth is very loose and after removing it he realized another one is loose too. Funny.

2 kommenttia:

Olemme iloisia kommentistasi!