sunnuntai 1. toukokuuta 2016

dagen efter


Huhtikuun juhlaputki sai eilen huipennuksensa, kun vietimme neljänsiä lastenjuhlia kuukauden sisään. Oikeasti oli kyllä isimiehen syntymäpäivä, mutta Okolla oli viimeviikkoisen syntymäpäivänsä kunniaksi vappudisco koko päiväkotiryhmälle naamiaisasujen ja jätskibaarin merkeissä. Hyvin sujui kaksituntinen 14:n lapsen kanssa, vaikkei apuvoimia pyydettykään paikalle. Jätskibaaristakin, tai itse asiassa tyhjennetystä kirjakärrystä, tuli aika hieno ja lopuksi ehdittiin vielä vähän tanssiakin.

Oma lahjani Okolle saapui tällä viikolla. Tulevan eskarilaisen työpöytä sai kaipaamansa valaisimen. Se on niin herkullisen näköinen, että taitaa Otsokin tarvita omansa. Ehkä keltaisena vaan.


April was all about celebration as we arranged four birthday parties for the boys. Yesterday we had a costume party/disco for Okko's kindergarten friends. The party was a lot of fun and everybody seemed to enjoy it. Now I think we're done with the celebration for some time now... And by the way, my birthday present for Okko arrived this week. It's a much needed lamp for his desk as he'll start pre-school in August.

2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä ollut hurja juhlaputki. Lamppu sopii työpöydälle täydellisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on ollut sellainen juhlaputki, että tekee välillä mieli tehdä jotain muuta. Vaikka ulkotöitä, kun sääkin suosii. Okkohan se vähän kyseli viikonloppuna, tuleeko meille ketään kylään. Heh. Tuo lamppu on kyllä ihku! Ja siinä on hyvä valokin. ;)

      Poista

Olemme iloisia kommentistasi!