tiistai 19. huhtikuuta 2016

VIP-kutsutOkon päiväkotikaverit ovat kutsuttuja vappudiscoon, juhlimaan kuusivuotiasta naamiaisasujen ja jäätelöbaarin merkeissä. Soittolistalle laitetaan ainakin Robinia ja Ipanapaa.

Tein juhlakutsut yksinkertaisesti leikkaamalla silmät kuvioleikkurilla ja tavallisella rei'ittimellä, taittamalla Tigeristä ostettua aaltokartonkia kolmeen osaan ja liimaamalla tulostetun kutsutekstin sisälle. Niin ja hampaat tietysti piti lisätä myös. Nyt tyyppi on sopivan ding dong.

Invitations to Okko's birthday disco that we'll arrange for his kindergarten friends. Ice cream bar, costumes etc. have been planned already. Need to keep the children occupied the whole time or else we'll be in trouble. Haha.

3 kommenttia:

 1. Onpa hauskat ja värikkäät kutsukortit. Juurikin Vapun teeman mukaiset. :)
  Aikamoinen pino. Onko tulossa paljonkin juhlijoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu! Kutsuja on 14 kappaletta ja lisäksi laitoin yhdelle vanhalle päiväkotiryhmän lapselle kutsun puhelimella, kun hän asuu nyjyään muualla. En suoraan sanottuna ole ihan varma, kuinka monta lasta Okon ryhmässä on. Hoitaja sanoi taannoin, että 13. Toivottavasti pitää paikkansa! Koska kaikki ovat kutsuttuja ja olisi kamalaa, jos kutsut loppuvat kesken! Ja kyllä, ei ehkä osata edes varautua, mikä härdelli siitä tulee! Siksi kutsussa on aikaraja. :D Ja ohjelmaa mietitään etukäteen, jotta sellaiselta ympäriinsä juoksentelulta vältytään.

   Poista
  2. Kuulostaa hyvältä, kun on ohjelmaa niin homma pysyy paremmin kasassa. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!