keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

juhlat


Viikonloppuna juhlittiin huomenna kaksi vuotta täyttävää Otsoa. Juhlia on aina kiva järjestää ja varsinkin tarjoilua suunnitellaan hieman tarkemmin, mutta niinhän siinä kävi, että kakun koristelu ontui taas pahemman kerran. Onneksi oli edes hyvää - valkosuklaa-mustaherukkajuustokakkua. Muutkin tarjoilut, mm. isimiehen kivellä paistamat pizzat, näyttivät maistuvan ja koti oli koristeltu kelta-valkoisella. Kuvatodisteetkin olisivat tietysti ihan kivoja, mutta tuntuvat nykyään pääsevän aina unohtumaan. Instagramista löytyy muutama.

We were celebrating Otso's second birthday last Saturday. I never seem to have the time or the patience to really make the kind of cakes I'd really like to (there was supposed to be a road there) but at least it tasted good.

2 kommenttia:

  1. Onnea Otso! Hauska kakkuhan tuo! Ja pizza kuulostaa huippuhyvältä juhlaruoalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, Karkkis! No, se kakkuhan on esillä kokonaisena aina sen pienen hetken, kun kynttilöitä puhalletaan ja sen jälkeen ei ole niin väliä, miltä se näyttää. Toki kuvista voi katsoa myöhemmin. Heh. Okollahan muuten oli 3-v juhlissa kummitädin Juustokakkutehtaalta tilaama InterCity-kakku, joka oli niin upea, ettei sitä meinannut raaskia syödä. Kakku oli kaiken lisäksi valtava. Sellaiseen ei kyllä itse taipuisi. :)

      Poista

Olemme iloisia kommentistasi!