lauantai 27. helmikuuta 2016

pieni kirjasto


Meidän pojat tykkäävät kirjoista. Omia kirjojakin on kertynyt aika paljon ja niitä on säilytetty sängynaluslaatikossa, yhteisessä kirjakaapissa, sekä seinällä olevissa junahyllyissä. No eihän sellainen toiminut alkuunkaan, sillä iso osa kirjoista jäi täysin unholaan. Olin miettinyt tuon askartelukärryni muuttamista kirjastokäyttöön ja kun tälläkin viikolla on tullut oltua kotona keskellä päivää pienemmän sairastelun vuoksi, pistin päivänä eräänä töpinäksi. Nyt lastenkirjoja on vain kärryssä, sekä junahyllyissä.

Kotia on nyt tullut muutenkin vähän laitettua. Pelkkä tavaroiden paikkojen vaihtaminen piristää kummasti ja meillä on nyt myös maailman mukavimmat työtuolit; kaksi kappaletta herkullisen punaisia ruotsalaisia tuoleja, joista toinen näkyy hieman kuvassa. Löysin Bukowskis marketin ja huusin ne sieltä sopuhintaan. Päälle tuli toki hieman rahtimaksua, mutta hintaa noille jäi silti maltillisesti.

Töistä puheen ollen, kuinka moni on yrittänyt tehdä töitä sairaan lapsen kanssa kotona ollessa? Eihän sellaista velvoitetta ole, eikä se onnistukaan kuin päiväuniaikaan, mutta yritin tehdä jotain pientä, edes osallistua puhelinpalavereihin mute-nappi visusti painettuna. No, kaikki agilessa työskentelevät tietävät daily scrumit ja tarpeeksi monta päivää kotona päivystettyäni ajattelin kertoa yhdessä dailyssä olevani taas seuraavana päivänä toimistolla. Pojillakin vaan tuntui olevan asiaa koko tiimille ja terveiseni olivat hyvin äänekkäät. Heh.

I've spent a few working days at home this week as the smaller one has been sick. One day I decided to try out my idea about a library cart. The cart is originally from a hardware store and I bought it for my DIY things, but now it's just perfect for the books. Out boys really love books and the problem was that they were not very accessible as they were stored in various places - and many of them were totally forgotten. So at least now it's easier to select the ones for reading.

2 kommenttia:

  1. Onpa loistava idea kirjoille ja niin söpö! Meilläkin huimasti kirjoja ja kirjastosta lähtee aina pari kassillista lainaan. Molempien poikien huoneessa on omat pikkukirjahyllyt, mutta tuo on ollut jo pitkään haasteen alla kun haluaisin kaikki samaan paikkaan. Meilläkin junahyllyssä lisänä sitten vielä muutama.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli paljon kirjoja toisessa sängynaluslaatikossa, eikä se lappeellaan pinossa säilyttäminen oikein toiminut, kun pohjimmaiset kirjat jäivät vähän pimentoon. Tuo kärrykään ei toimi suurella määrällä kirjoja, mutta on mielestäni ollut oikein kiva tuolla määrällä.

      Poista

Olemme iloisia kommentistasi!