lauantai 6. helmikuuta 2016

haluaisin sotkea pyörälläin


Tänään lähdettiin intoa puhkuen kuusivuotiaan synttäreille. Piti ihan jarrutella, ettei olisi lähdetty liian aikaisin - se on epäkohteliasta mennä etuajassa, jos valmistelut ovat vielä kesken, sanoin lapsille. Pihassa epäilykset heräsivät, kun muiden vieraiden autot olivatkin jo paikalla, vaikka oltiin muutamaa minuuttia etuajassa. No eihän siinä mittään, kemut olivatkin alkaneet jo tuntia aiemmin. Sama pää kesät talvet...

Talvesta puheen ollen: vielä on etelässäkin jonkinmoiset hiihtokelit, mikä nyt on varsin suotavaa näin helmikuussa, mutta kylläpä on jo pyöräilyäkin ikävä - vaikkakin viimeisin pyöräilyhän tehtiin joulupäivänä, eikä siitä nyt ole edes kauaa. Tilasin Harjun Paperista tuon mainion mainosvalon ja ensitöikseni kirjoitin siihen viimeaikaisen korvamadon.

Today we went to a birthday party, only to find out we were an hour late. Well, luckily the party lasted hours so we didn't miss the action... The text in the light is a recent earworm. Yes, I'd like to ride my bicycle. Maybe in two months time, when the spring comes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!