perjantai 8. tammikuuta 2016

oodi Oivalle


Olen ehkä hieman wannabe-lasimuotoilija, sellainen oman elämäni Oiva Toikka. Lähimmäksi lasia olen päässyt näillä jääkokeiluilla, joita on tullut tehtyä aiempinakin talvina, lähinnä ilmapallon kanssa. Nyt tartuin maitotölkkeihin ja ikiklassikkoon; punajuuriliemeen. Tällä kertaa tein teoksistani onttoja. Ja säähän on nyt tällaiseen mitä mainioin.

I'm sort of a wannabe glass designer. Previously I've been experimenting with balloons. This time I used milk cartons and beetroot juice.

4 kommenttia:

 1. Aivan ihania!! Laita joskus tarkempi ohje.

  Vakkarilukija

  VastaaPoista
 2. Kiitos!:) Ja hyvä kun kysyit, koska ohjehan jäi taas laittamatta. Laitoin ensin maitopurkit täyteen pelkkää vettä ja annoin jäätyä ehkä parisen tuntia. Sitten menin lihanuijan kanssa hakkaamaan pinnan rikki ja kaadoin jäätymättömät vedet pois. Se parin tunnin jäädytys muodosti jo maljakon. Sitten kaadoin sisälle uudet vedet ja sekaan hieman punajuurilientä. Yllättävän pieni määrä lientä antaa voimaakkaan värin. Sitten kun punajuuriliemi oli jäätynyt taas parisen tuntia, hakkasin pinnan rikki ja kaadoin loput liemet pois. Näin syntyi onttoja maljakoita.

  VastaaPoista
 3. Vau miten upeita! Meinasin tehdä itsekin, mutta päivä sujahti jo ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nythän sitä keliä riittää jäädytellä vaikka useampanakin päivänä! Muistat vaan säästää maitotölkkejä. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!