sunnuntai 24. tammikuuta 2016

hempeetä


Viherseinä, tai seinällinen kauniita ruukunpidekkeitä ruskehtavilla viherskasveilla, sai väistyä toistaiseksi. Hyödynsin ukin asennuspalvelua ja pyysin laittamaan jo aiemmin hankitut kehykset seinälle, ennen kuin meillä on edes kuvia niihin. Mutta hei, kuka nyt jaksaa jotain Ribba-tekstiä seinällään katsoa! Joten tänään Okon ollessa isin kanssa uimassa ja Otson nukkuessa kauneusuniaan, tartuin viime vuoden Polkka Jam -kalenteriin ja pistin saksien. Ihan eivät kuvat noihin kehyksiin käy, mutta olkoot siinä sen aikaa, kunnes saan tilattua aikomani mustavalkoiset valokuvat. Kyllä on hempeetä ja sokerista.

PS: Meillä on vielä sen verran joulua, että itselle lahjaksi ostetussa talolyhdyssä palaa kynttilä joka päivä ja yksi valkoinen tähtikin on vielä ikkunassa. Muut valohärpäkkeet keräsin pois tänään.

We have a gallery wall! My father-in-law did the installation yesterday and today I decided to do something about the empty frames. You see, I'm planning to order some b&w photos but as I haven't even opened our photo folders just yet, I decided to clip some pictures from last year's Polkka Jam calendar. The collection is a bit too sweet for my liking but it's better than having six Ikea Ribba texts to the wall.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olemme iloisia kommentistasi!