sunnuntai 11. lokakuuta 2015

sunnuntai


Päivän nimi on Otso. Okkokin pääsi juhlimaan nimipäiväänsä tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja vaikka meillä ei ole koskaan sinänsä suuremmin juhlimalla näitä nimipäiviä vietetty, on lasten kaikkia mahdollisia juhlapäiviä kivaa ja tärkeää huomioida. Aamupuuron päälle sopikin sitten nauttia eilisten illallisvieraiden tuoman omenapiirakan jämät.

Pojat ovat nukkuneet yhdessä omassa huoneessaan kesäloman lopusta asti. Otsokin nukkuu mielellään isojen poikien sängyssään, jossa turvana on pari tyynyputkeloa lakanan alla sängyn reunassa. Okkokin sai jotain uutta sänkyynsä: pituutta venynyt kaveri tarvitsi isomman peiton ja isojen ihmisten peitto vaati arvoisensa lakanan. Finlaysonin uutuuksia nähdessäni tiesin heti löytäneeni jotain Okolle sopivaa. Ja väritkin mätsäävät hyvin tuohon meidän lastenhuoneeseen.

It's Otso's name day today. And a lovely Sunday, sunny day. The boys have been sleeping in their own room since the end of the summer holiday and the arrangement is just lovely. And anyway, the rooms are close to each other so I'll hear if and when Otso is calling me at night. He's been teething and that causes him to wake up several times a night. But hey, that's temporary.

4 kommenttia:

 1. Onpa kivannäköiset lakanat! Meilläkin venytettiin just pienen miehen sänkyyn lisää pituutta ja laitettiin patjan jatkopala paikoilleen. Kohta pitää keksiä joku muu ratkaisu, tai sitten lakata ruokkimasta lasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meilläkin olisi se jatkopala tuolla kaapissa odottamassa, mutta isompikin kaveri mahtuu vielä hyvin sänkyynsä ja nuo sängyt ovat niin kivat tuolla huoneen päädyssä, että pala saa vielä odottaa. :)

   Poista
 2. Hienot lakanat! Suloista, että pojat nukkuvat jo yhdessä omassa huoneessaan.

  Ja hyvä muistutus, että hampaiden tulo on kuitenkin vain väliaikainen harmi. Bonbonilla on jo ekat tuloillaan, mutta kunnon esiintulo tuntuu kestävän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kyllä meilläkin tehtiin niitä ekoja monta kuukautta! Sitten muistaakseni tuli kaksi kerralla, puolen vuoden iässä. Ja sitten seuraavat 8kk iässä, jos oikein muistan. Heh, ei kaikki numerot pysy enää toisen pienokaisen kohdalla muistissa, kun helposti sekoittuvat esikoisen numeroiden kanssa. Tänään itse asiassa vähän vertailin taas poikien numeroita, kun meillä oli Otson neuvola ja katsoin sitten taas molempien neuvolakortteja. Okko on ollut pidempi tuossa iässä.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!