torstai 10. syyskuuta 2015

pölkky


Kyllähän minä olen vähän sellainen oman elämäni projektipäällikkö. Tällä kertaa kohteena oli veljeni, jota pyysin tekemään itselleni tällaisen hyvin metsäisen yöpöydän, lastenhuoneeseen siirtämäni Componibilin tilalle. Ajattelin ensin maalata pölkyn, mutta kun siirsin sen paikoilleen, näytti se täydelliseltä juuri tuollaisena. Siinä on hienot halkeamatkin.

Puhelin ja nenäliinat pysyvät edelleen tuossa sängyn laidalle ompelemassani pussukassa ja yöpöydällä on vain valaisin. Harmi vaan, että tuolla lampulla olisi nyt vientiä kolmeen eri kohteeseen, joten lamppukauppojahan tässä pitänee alkaa taas tekemään.

Here's my new DIY-nightstand almost straight from the woods. My brother was kind enough to make me this beautiful block. Too bad we only have one piece of that black lamp as it'd be needed in three locations - so I guess I'll be heading to a lamp retailer soon.

6 kommenttia:

 1. Kivan näköinen pölkky! Joskus tuollaista meillekin haaveillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva. Ja ei kun vaan toteuttamaan! Pyydät puuta joltain omat halkonsa pilkkovalta. :)

   Poista
 2. Ihana idea ja pölkky.
  Parhaat ideat on just tällaisia yksinkertaisia. Voi miten kiva siitä tulis myös maalattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mutta mietin tovin ja toisenkin vielä sitä maalaamista. Mutta varmaan sen jossain vaiheessa sutaisen, mutta nyt tuo puu viehättää. Ne hienot halkeamat eivät tule tässä edes kunnolla esille.

   Poista
 3. Hieno pölkky! Minäkin haluan tuollaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, sitten vaan puuta hankkimaan! :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!