sunnuntai 27. syyskuuta 2015

nukketeatteria


Pojat pääsivät tänään Teatteri Hevosenkenkään. Paikka onkin Okolle jo tuttu parilta aiemmalta kerralta, mutta Otso pääsi nyt ensimmäistä kertaa. Tatu ja Patu oli enemmän Okolle sopiva esitys, mutta hienosti jaksoi Otsokin katsoa siitä puolet.

We took the boys to a puppet theatre today. Okko has been there twice before but for Otso this was the first time. The play was just perfect for the five-year-old Okko and so I was really proud that even Otso managed to watch half of it and for the rest of the time we were waiting outside, drinking coffee and running around the café area.

4 kommenttia:

 1. Nukketeatteri on ihanaa. Muistan kuinka tytärkin tykkäsi pienenä.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä. Me ollaan käyty aiemmin katsomassa Kani Untuvakerä ja Kultakutri. Ajattelin, että voisi käydä katsomassa ennen joulua vielä jouluaiheisen esityksen. Tosin se Urpon ja Turpon joulu ei tainnut olla Juhannusmäessä, mutta siellä taisi olla jokin toinen.

   Poista
 2. Tatu ja Patu nukketeatterina kuulostaa hauskalta! Ehkä Bonskukin joskus innostuu heistä. Kirjoja onkin hyllyssä jo pari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukketeatteri on kyllä hauska ja Okko on tykännyt kovasti joka kerta, kun on menty! Tatu ja Patu meuhkasivat aika paljon ja siksikin se sopi parhaiten vähän isommille, mutta ajattelin, että voisimme mennä katsomaan uudelleen Untuvakerää, jolla Okko aloitti pari vuotta sitten.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!