keskiviikko 5. elokuuta 2015

we ♥ Robin


Kotona taas, puolentoista viikon sukuloinnin jälkeen. Tällä lomalla ei olla paljon kotia ehditty kuluttaa, mutta nyt vietämme loppuloman ihan vain omasta kodista nauttien. Niin ja mitä Robiniin tulee, niin mehän ollaan ihan faneja. Tosin perheenjäsenten fanituksen syy hieman vaihtelee. Okko tutustui Robiniin jo vanhassa päiväkodissa ja Otsokin siihen sitten ihastui jossain vaiheessa. Robinista onkin sittemmin tullut automatkojen salainen ase, jolla huutavan taaperonkin saa hiljaiseksi kuin taikaiskusta. Ja tämä on ihan tutkittu juttu, toimi eilenkin muutamaan otteeseen, kun yksivuotias oli lopen kyllästynyt automatkailuun ja kotimatkaa oli vielä useampi sata kilometria.

We're back at home, after visiting the closest ones in the Savo area. For the rest of the holiday we'll enjoy our home, which is actually quite exotic as lately we've been away from home so much. And that Robin thing, he's a Finnish teenager, a very popular artist among the younger population. Our boys seem to love him as it works like magic, even for a crying baby not wanting to be seated in a car.

2 kommenttia:

  1. Robin on ihan paras. Harmittaa, että meidän "muka-iso-poika" pitää sitä jo ihan pikkuisen lapsellisena. Vaikkei sitä siis ole, mutta on coolimpaa fanittaa jotakin muuta kuin Robinia. Hah sanon minä ja laitan musan kovempaa ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Robin, ota roolii, pistä Supermanille ja Batmanille koodii... :D On ihq! :D

      Poista

Olemme iloisia kommentistasi!