perjantai 7. elokuuta 2015

happy campers


Tällaisia puskajusseja kun ollaan, oli seuraava luonnollinen vaihe teltan ja tykötarpeiden hankkiminen. Mies ostaa rysäytti teltan keväällä ja siinä sitten samalla yhteistuumin hankittiin kaikille makuupussit ja ilmatäytteiset alustat. Ja viime yönä niitä sitten testattiin, komeasti omalla takapihalla. No, olisipahan ainakin ollut lyhyt matka kotiin, jos kesken yön olisi pitänyt omaan sänkyyn päästä. Vaan eipä tarvinnut, jopa yksivuotias nukkui hyvin ja mikäpä oli nukkuessa, kun hankitut vermeet ovat sen verran laadukkaita, että pitivät meidät lämpiminä. Tänä yönä nukumme sitten Otson kanssa kahdestaan sisällä, sillä Okko ja isimies menivät sellaiselle poikien retkelle, sinne takapihalle.

Muuten, tämä päivä on ollut yllätysvieraiden juhlaa: ensin ilahdutti pikkuserkku perheineen ja äsken, vähän ennen klo 23, tuli Finnair meidän matkarattaiden kanssa.

As we're true lovers of nature, it was about time to get a tent. Hubby bought it this spring and we also got decent sleeping bags and inflatable mattresses for everybody. And last night we tried it, the whole family of us. The nights haven't been that warm as the whole summer's been cold but with decent gear it didn't matter. Even the one-year-old slept well and kept warm. But just to be safe, the first camping happened in our own backyard.

4 kommenttia:

 1. Hih, (taka)pihan telttaretket on parhaita! Minä en tosin tainnut koskaan nukkua teltassa, mutta kesällä meillä oli usein pystytetty teltta pihalle. Siellä oli hauska ainakin leikkiä telttaretkiä. Nykyisinkään minua ei kyllä telttaan saisi nukkumaan kovin helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meilläkin oli viime kesänä mummin antama nopsateltta käytössä tuossa takapihalla ja kokeilivatpa Okko ja isimies siellä nukkumistakin. Se tosin on sen verran heiveröinen ja vedenpitämätön, että nukkuivat terassin katon alla. Ja aamulla se oli ihan kostea sisältä, oikein pisaroita oli katossa. Hyvin siellä pärjäsi ihan normipeitolla, kun meillä ei silloin ollut vielä noita makuupussejakaan. Mutta joo, se teltta sopii paremmin leikkeihin ja sen pystyttääkin nimensä mukaan nopsasti, kun se vaan ponnahtaa auki.

   Poista
 2. Tää on niin parasta! Mekin esikoisen kanssa telttailtiin elokuussa kolme yötä putkeen etupihalla. Mun selkä ei kestänyt enempää, tyttö ei olis sisälle halunnut millään. Onneks siihen tuli just rankka ukkosyö, niin sain sen avulla perusteltua sisälle siirtymisen... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okkohan se kysyi lauantaina iltapyöräilyltä palatessa, josko sinne telttaan voisi taas mennä nukkumaan. :D Ei taida yöt enää pysyä kovin lämpiminä ja vaikka teltassa nyt varmasti olisi tarennutkin, kun olisi laittanut kunnon kalsariasun ja sukat sinne makuupussiin, tuskin siellä nyt niin kivaa olisi ollut.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!