perjantai 5. kesäkuuta 2015

hyvää iltaa

Näin työläisenä voin todeta: TGIF!

4 kommenttia:

 1. Ihania kesäkuvia! Riippumatto olisi kyllä aika mahtava. Nauti viikonlopusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karkkis! Minäkin olen haaveillut riippumatosta jo monta vuotta. Tuo on itse asiassa sellainen retkiriippumatto, joka menee pieneen tilaan ja jonka voi luonnossa pistää jonnekin puuhun kiinni. Tuo laitetaan noiden pylväiden väliin välillä ja itse asiassa pitäisikin ottaa tuossa joskus päikkärit. Minä kun en ole vielä siinä makoillut, mitä nyt vähän kokeilin. Kiva se kyllä oli sen pienen kokeilun perusteella.

   Poista
 2. Ihania kuvia ja tunnelmia kodistanne. Ja pieni mieskin se siellä jo seisoo.

  Vakkari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo terassi on kyllä niin kiva. Meillä oli ennenkin kyllä ihan hyvänkokoinen parveke, mutta onhan tuo nyt ihan toiseen potenssiin. Ja parveke oli yläilmoissa, kun tuosta taas pääsee nurmikolle ja hiekkalaatikollekin. Ja se monta vuotta haaveiltu sohvakin saatiin viime kesänä.

   Otso tekee kävelyharjoituksia. Seisominen on onnistunut vuoden alusta alkaen ja kärryn kanssa on kävelty jo kuukausia. Nyt pikkuinen ottaa muutamia askeleita ilman tukeakin ja tässä odotellaan jännityksellä, koska Otso alkaa kävelemään ihan kunnolla. Ja koska isoveljen hammas irtoaa, sillä sitäkin on tässä odoteltu jo pari viikkoa. Heiluu, heiluu, sekä Otson kävely, että Okon hammas. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!