sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

eteistaidetta


Haaveilin pitkään polkupyörästä seinällä. Ensin mietittiin jopa ihan oikeaa pyörää, mutta vaikka meillä nykyään löytyykin huonekorkeudesta, olisi siinä silti olleet mittasuhteet pielessä, eikä se olisi ollut kovin käytännöllistäkään. Aloin sitten miettimään vanerista laserleikattua pyörää ja mainitsin siitä apelle. No, hän kätevänä ihmisenä teki sen meille kotikonstein ihan kädenkäänteessä, aloittaen samantien ja laittoi vielä paikalleenkin. Se on upea, juuri sellainen kuin toivoinkin.

I'd been wishing for a bike on the wall. Sounds a bit crazy, but for a while we actually considered having a real bike on the wall. Well, even though the living room has high walls, the proportions would've still been wrong and I started to dream about a plywood version instead. My father-in-law made one for us and it didn't even take long. And here it is, all lovely on the entrance wall as the installation was also part of the service!

6 kommenttia:

  1. Upea! Yksinkertaisen kaunis ja tyylikäs! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkään siitä tosi paljon. Käyn edelleen katselemassa sitä ja se on juuri passelilla paikalla tuossa eteisessä, kun se on ensimmäinen asia, joka sattuu silmään sisään tultaessa.

      Poista

Olemme iloisia kommentistasi!