keskiviikko 27. toukokuuta 2015

työläinen


Unohdin ihan, että minulla on tällainen blogikin... Meillä alkoi uusi arki kuun alussa, kun isimies jäi kotiin poikien kanssa ja allekirjoittanut palasi töihin. Kiitos liukuvan työajan ja hyvin keskenään viihtyvän miesväen, siirtyminen työelämään on sujunut varsin mallikkaasti. Kuljen töihin Helsinkiin aamun ensimmäisellä junalla ja pääsen sitten lähtemään jo kolmen aikaan. Siinä jää kivasti aikaa perheellekin. Aamun ensimmäinen juna on muuten siitä kiva, että siellä saa istua rauhassa termosmukista kahvia hörppien ja päivän töitä suunnitellen tai jotain lukien ja varhaiset kesäaamut ovat muutenkin kivoja kaikessa rauhallisuudessaan.

Working life has started after enjoying the maternity leave. The boys are at home with their father and I get to take the first train to Helsinki to get to work early. The early summer mornings are actually very nice: it's quiet and I get some time for myself in the train, sipping coffee, planning the day's work and reading.

2 kommenttia:

 1. Oih, early bird <3 Minäkin voisin sujahtaa aikaisemmin töihin vaan kun pitäisi nukkuakin jossain välissä. Kesäefekti meillä: lapsia ei saa uskomaan millään ennen klo.21 että pitäisi oikeasti nukkuakin ;) No, nautimme valosta nyt kun voi :) Työn iloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kesäefektiä on täälläkin nähtävissä! Ja itsekään en malta mennä nukkumaan, joten alle kuuden tunnin yöunilla on menty nyt pian viisi viikkoa. No, onneksi on valoisaa.

   Kiitos S! :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!