sunnuntai 3. toukokuuta 2015

lapsilukko-DIY


Kyllähän se on niin, ettei halpaa kannata ostaa. Asia kävi ilmi taas talvella, kun huomasin Okon kurahousujen levinneen ihan täysin. Erään kaupan oman merkin kurahousujen saumat olivat nätisti liimatut ja liima olikin antanut periksi, aukaisten koko lahkeen kerralla kuran armoille. Sama juttu muuten kävi myös kurahanskoille ja tästä lähtien meille tulee vain laadukkaita sadevaatteita.

Niitä kurahousuja roskiin viskatessa tulin leikanneeksi talteen henkselit klipseineen ja niille tulikin käyttöä, kun pesuainekaappi vaati lapsilukkoa. Varsinainen DIY-osio jäi tässä kokonaan pois, sillä kuminauhan toisen pään sain kiinni ihan napakasti, kun sen vaan pujotti paikoilleen. Nyt kun vaan äiti-ihminenkin muistaisi tuon lukon, eikä menisi koko ajan tempomaan teljettyjä ovia.

Otso has been keen on exploring some cupboards and I decided it was about the time to close the one with all the detergents in it. I used a simple rubber band and a clip I removed from old rain trousers. No DIY was actually needed and the rubber band is working very well.

4 kommenttia:

 1. Toi lapsilukko oli hyvä oivallus. Kuravaatteet on tosi haasteellisia. Aina hintakaan ei takaa laatua. Meidän ukkelilla kurahousut päästää veden läpi, vaikkei reikiä näy missään. Aina on alla olevien housujen polvet märkinä. Ärsyttävää argh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ollut ainakaan vaikea toteuttaa. :D

   Joo, vettä päästävät suojavaatteet eivät kyllä ole mistään kotoisin. Itse taas kastuin viime viikolla mennen tullen, kun omistan pelkän sadetakin ja kaikki vesi valui takkia pitkin reisille. Että kyllä pitää itsellekin hankkia ne housut. :)

   Poista
 2. Hyvä idea! :) Ja aargh ne vuotavat kurahanskat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica! :) Ja tosiaan, vuotavat suojavaatteet ovat hankalia lapsen päällä kuivanakin ja sitten kun ne vielä päästävät vettä. Pah.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!