keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

pikainen vappu-DIY


Okolla on huomenna naamiaiset päiväkodissa. Koska Halloween-naamiaisiin pienessä paniikissa hankittu asu on jo pienenlivakka, ajattelin tuunata tuota vähäiselle käytölle jäänyttä lahjahaalaria kissapuvuksi, lisäämällä siihen trikookorvat ja -hännän. Okko sitten ilmoittikin haluavansa karhuksi, joten otinkin esille lankakerän. Hyvin on ala-asteella opittu pysynyt muistissa, kun noita tupsuja tein. Hapsulliset tupsut olisivat olleet kivoja sellaisenaankin, mutta koska kyseessä oli huovutettava lanka, laitoin pallot vielä pesupussissa neljänkympin pesuun. Niistä tuli hienoja tiiviitä palloja, jotka ompelin haalariin karhun korviksi ja hännäksi.

Okko needed a costume for tomorrow's party at the kindergarten. I decided to modify an existing overall with three pom-poms that I quickly made. And here we have a quick and easy bear costume.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Käyttäjäkin oli tyytyväinen asuunsa! :) Kiitos S! Ja hyvää viikonlopun jatkoa teille! Meillä olikin oikein hyvä vappu. Varsinaista vappumeininkiä oli tosin vain Okolla, päiväkodissa, mutta juhlittiin kyllä sitten muuten, isimiehen syntymäpäiviä.

      Poista

Olemme iloisia kommentistasi!