sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

kemut


Eilen vietettiin Okon 5-v juhlia kahdenkymmenen hengen voimin. Sää ei pettänyt tänäkään vuonna ja vauhtia riitti taas koko neljän tunnin rupeamalle. Kakkuina oli tänä vuonna suklaajuustokakku Marianne-rakeella, sekä vaniljainen juustokakku punaherukkaraidalla. Kaikenlaista muutakin tarjottavaa oli, sekä suolaista, että makeaa, mutten harmillisesti ehtinyt siinä juhlien tuoksinassa kuvailemaan kuin pari ruutua puhelimella ja nämäkin muutamat kuvat ovat isimiehen ottamia - hyvin on siis bloggaajan ote päässyt herpaantumaan, kun kuvatodisteet loistavat poissaolollaan ja julkaisutahti on nykyisin ihan olematon. Mutta siis, meillä oli taas mahtavat juhlat!

Yesterday we were celebrating Okko's 5th birthday. There were 20 of us celebrating and we had a lovely and very action packed party.

5 kommenttia:

 1. Onnittelut viisivuotiaalle! Herkut kuulostivat. No, ihan herkuilta. :) Toi marianne-rakeinen kakku voisi kyllä olla kiva kokeiltava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kati! Kakku muuten oli Valion ohjeella tehty suklaajuustokakku, mutta lisäsin siihen sitä raetta. Maistui ihan pätkikselle.

   Poista
  2. Kiitos, pitääpä tsekata. Olen suuri Pätkiksen ystävä, joten siksikin taitaisi upota. ;)

   Poista
 2. Mainion näköinen juhlapöytä ja -sankari! Vähän on myös päiviteltävä, että joko herrasmies on noin vanha. Kylläpä aika rientää! Ja kiva kun päivittelet aina silloin tällöin, blogisi yksi mun lemppareista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oili! Kiva kun jaksat käydä katsomassa, vaikka päivityksiä tuleekin nykyään harvakseltaan. Tsoin nyt ajattelin taas aktivoitua bloginkin kanssa!

   Ja kyllä, miten se aika juoksee!!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!