perjantai 6. helmikuuta 2015

tiipii


Kun kauan suunniteltu projekti vihdoin saa muotonsa, saattaa käyttöönotto tapahtua jo ennen kuin tuote on ihan täysin viimeistelty. Onhan se hyvä testata tuo ennen kuin tuhlaan siihen keltaista koneväriä tai ennen kuin yläaukon ja sisäänkäynnin reunat on viimeistelty. Tiipii sai kyseisen muodon oman pohdinnan tuloksena, mutta noita ohjeita on varmasti netti pullollaan - omissa Pinterest-kansioissanikin on useita. Teltan puuosat ovat rautakaupasta saatavia [pidempiä] harjanvarsia ja kangas on Ikean paksua puuvillaa. Ehkä seuraavasta uskallan tehdä jo kuviollisen. Teltta oli muuten varsin nopea ommella.

The teepee is finally almost finished. I've been planning to make this for ages and now that it's almost done, I just had to give it to the boys before finishing some seams and before dyeing it yellow. The fabric is from Ikea and the wooden parts from a hardware store.

6 kommenttia:

 1. Onpas kiva idea! Tuota kestäisi katsella olkkarissakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Karkkis! Noh, voi kuule ollakin, että se jää olkkariin. :D Lastenhuone on kaikesta tilastaan huolimatta alkanut täyttymään. Eihän siinä mennyt vuottakaan. :D

   Poista
 2. Itsekin olen miettinyt tiipiin tekoa, mutta kyllä se tosiaan vie aika paljon tilaa, mutta suloisiahan noi ovat ja varmasti mieluisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta hei, sen saa tosi pieneen tilaan säilytystä varten! Puita ei tarvitse edes poistaa.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!