maanantai 1. joulukuuta 2014

no sehän ei mennyt ihan putkeen


Ajattelin ottaa joulukorttikuvan näin valoisaan aikaan. Visio oli päässä, mutta homma ei nyt mennyt ihan putkeen - vaikka hainkin enemmän sellaista huumorilinjaa, kuin turhaa pönötystä. No, jos vaikka niitä tiimarin joulukortteja sitten...

Muuten, mietin pitkään, tekisinkö taas Pikku-Okon joulukalenterin, kuten kahtena aiempana vuonna. Ideat olisivat kyllä valmiina, mutta en halunnut ottaa paineita toteutuksesta, joten postailen niitä valmiita juttuja tässä joulukuun aikana tai myöhemminkin. Sillä välin lukijat, jotka eivät ole nähneet vanhoja joulukalenteripostauksia, voivat katsoa ne täältä.

I tried to take a few pictures for the Christmas cards but it didn't go as planned. Oh dear. Maybe I'll just buy the cards. Btw, I decided to skip the blog advent calendar this year, just because I felt I don't have the time for it. I'll be posting some DIY ideas during December and the readers can also check out the posts from previous years.

2 kommenttia:

  1. No ei mennyt ihan putkeen täälläkään. Katsellessani kuvia koneelta totesin, että ehkä emme lähetäkään kortteja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta ihme kyllä, uudella katselukerralla sieltä sitten kuitenkin löytyi se kuva. Ei sellainen, kuin visioin, mutta kiva kuva kuitenkin. Käy sinäkin kuvasi uudelleen läpi! :)

      Poista

Olemme iloisia kommentistasi!