keskiviikko 10. joulukuuta 2014

koukeroa suikaleista


Leikkasin [Lidlin] paperisilppurilla aanelosta ja pyöritin rinkuloita, joiden päät vielä liimasin kiinni. Rinkulat asettelin piparimuotin sisään ja kun koko muoto oli suurinpiirtein täytetty, levitin koukeroihin ohuelti erikeeperiä ja painoin korttiin kiinni. Kun liima oli kuivahtanut, otin muotin pois. Liimatessa pitää vaan ottaa huomioon, ettei liimaa rinkuloita muottiin ja siten irrottaessa hajota muodostelmaa.

Kortti toimii niin onnittelu- kuin joulukorttinakin. Itse liimasin tällä kertaa hopeisen onnea-tarran sydämen alle. Ajattelin kokeilla samaa myös vanhasta kirjasta leikatuilla suikaleilla - tosin ne leikkautuivat silppurilla hieman rumasti, paperi kun on aika ohutta. Tässä on hieman samaa henkeä, kuin pari vuotta sitten tekemissäni joulukorteissa.

DIY card made of strips of paper. I used a paper shredder from Lidl and glued the strips of paper inside a cookie cutter. I removed the cutter after the glue had dried. This could be used as a birthday or as a Christmas card. It has the same kind of spirit as the cards I made a couple of years ago.

10 kommenttia:

 1. Kaunis kortti. Täytyy laittaa idea muistiin :)

  VastaaPoista
 2. Ihan sairaan hieno! Hyvä idea, en ois itse ikinä keksinyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oili! Kokeilehan! Eikä ihmeempiä aineksia tarvita. Paperisilppurinkin voi korvata saksilla.

   Poista
 3. Upea idea !!

  Käytätkö sä Pinterestiä? Mä en oo löytänyt sua sieltä. Tää idea ois kiva pinnata muistiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! No käytänhän minä, mutta olen siellä vain omalla nimelläni. Mutta itse vedän tavaraa pinterestiin sillä pinnaus-työkalulla. Voithan imaista sen sinne siten. Tai no voinhan minäkin tietty. On siellä joitakin pikkuokon kuvia, kun joku on niitä sinne pinnannut. Toki itsekin olen pari laittanut, mutta muut loput. http://www.pinterest.com/source/pikkuokko.blogspot.com/

   Poista
  2. http://www.pinterest.com/source/pikkuokko.blogspot.fi/
   Tuolta se löytyy ainakin. Huomasinkin juuri, että .fi ja .com sisältö on erilainen.

   Poista
  3. Kiitos <3 Mä en sen takia ole enää uskaltanut blogeista pinnata, kun oikeastihan säännöissä lukee, että sinne linkittäjä on itse vastuussa inkittämästään kuvasta. Eli periaatteessa jos joku sitä väärinkäyttäisi, niin se olisi mun syy. Oon jättänyt muiden (yksityisten) kuvat pinnaamatta, kunnes ehtisin ja jaksaisin selvittää tota lisää.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!