maanantai 24. marraskuuta 2014

värihaaste: punainen


Kiitos piipadoo haasteesta! Vaikka meidän koti onkin melko neutraali väreiltään, valkoisen ja mustan hallitessa, löytyy noita väriläiskiä jonkin verran, varsinkin punaisena. Punainen väri löytyy useasta tyynystä, johdoista, Artekin tuolista, Kitchen aid -yleiskoneesta, julisteesta ja vauvansängystä. Ennen, vanhassa kodissa, meillä oli jopa punainen seinä.

Yksi lemppari punaisista asioista meillä on tuo tuunattu Vipp-roskis, jonka kaveri antoi meille vuosikymmen sitten. Se oli alunperin kermanvalkoinen ja hieman ruosteinen, mutta maalauksella siitä tuli hieno. Siirsin roskiksen (johon laitetaan luetut lehdet odottamaan kierrätystä) eteiseen lemppari-Nelsonin alle, jotta ovesta sisään astuessa näkee jotain tosi ihkua. No, makunsa kullakin, mutta minua ne ilahduttavat aina. Myös Artekin tuoli, samaisen kaverin roskalavalta pelastama yksilö, kaunistaa eteistä.

Viimeisin punainen lisäys on tuo istuinalusta, josta kirjoitin aiemmin. Nyt ei ennen joulua sitten enempää punaista, vaikka meillä se onkin ympärivuotinen väri.

Piipadoo blog asked me to tell about the colors of our home. The basic color scheme is very neutral, very black&white, but we've added red color accents here and there. The latest addition is this seat warmer on the Eames chair. I made it some time ago. But have to be careful not to add too many red things before Christmas - even though red is a favorite year round.

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja punaiset.
  Tulin vaan moikkaamaan ja sanomaan, että taustalla hengaillaan. Mutta kiirettä pitää, eikä aina ehdi kommentoida. Luen silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ilona! Ja niinhän se on itsellänikin, että luen kyllä, mutta kommentointi usein jää. Kiva kun luet ja jätit kommentin!

   Poista
 2. Piristävä lisä tuo punainen teidän kodissa :) Kaunista ja tyylikästä, edelleen! Ja täällä kanssa seuraillaan, tosin jotenkin aika kortilla ja kaikkea ei vaan ehdi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janica! Joo, me tykätään punaisesta silleen sopivissa määrin. Ja samaa sanon kuin Ilonallekin; kiva kun jaksat lukea ja kommentoitkin vielä! Itsellä on ihan sama juttu, että luen kyllä, mutta kommentointi jää lähes aina. Pitää parantaa tapoja.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!