tiistai 18. marraskuuta 2014

aamujuttuja, aamusotkuja

Poikain aamutouhuja viime viikolta.

8 kommenttia:

 1. No mutta tyylikkäältä näyttää sotkuisenakin, se kai on tärkeintä ;D (Eikä sitä paitsi edes näytä kovin sotkuiselta...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no tyylistä en tiedä, mutta pääasia, että pojat tykkäävät. :) Äiti kans tykkää.

   Poista
 2. Siellä on ollu pojat touhuissaan :) Täältä lähti just herrat 4kk ja 3v ja täytyy sanoa, että tädin koti näytti hetken siltä, etten olis sittenkään aamulla siivonnut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, lapsilla on sellainen vaikutus. :D Mekin käytiin viime viikonloppuna tekemässä pyörremyrsky molemmissa mummiloissa.

   Poista
 3. Teidän poikien huone näyttää kivalta ja mukavan kokoiselta, vaikka leluja olisikin hieman huiskin haiskin! :) Pojatkin ovat tyylikkäästi sävy sävyyn sisustuksen kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo vaatteet oli tietty valittu juuri siksi. ;D Tuonne huoneeseen kyllä mahtuu hyvin leluja ja junarataa. Nyt kun kaapissa on kunnon hyllyt, kun loputkin tilat muutettiin tankokaapista hyllykaapiksi, mahtuu sinne tosi paljon lelulaatikoita, eikä niitä tarvitse pitää esillä.

   Poista
 4. Ihanat leikit! Meidän naapurissa on vähän samannäköisiä leikkejä, joita bongaa aina kun kulkee iltaisin kuistilla. Hauska katsella keskittyneitä touhuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pienempi tykkää seurata isomman touhuja! Ei mene kauaa, kun leikkivät yhdessä, ainakin jollain tasolla. Tokihan se tuolla pienemmällä menee ensin siihen, että hajotetaan innostuksen vallassa kaikki, mutta kuitenkin. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!