torstai 23. lokakuuta 2014

kylmästä lämpimäänKunnollinen eteinen tuo edelleen suurta iloa, sillä vanhassa kodissa kyseinen tila oli hyvin pieni. Uudessa kodissa on asuttu jo seitsemän kuukautta ja enää ei sentään puhuta uudesta ja vanhasta kodista, sillä mitäpä meillä olisi enää entiseen asiaa, taksikuski-Raimon kotiin. On vain yksi koti.

Niin, siitä eteisestä. Eteistaide loistaa edelleen poissaolollaan ja valkoinen seinä kaipaa jotain. Kirjakaapin päällä oli kevään ja kesän ajan orkidea, joka toi tilaan eloa, mutta nyt en siihen lähtisi enää orkideaa ostamaan, sillä sehän paleltuu ovea avattaessa. Muutama villi ajatus on muhinut päässäni jo jonkin aikaa ja pian voisi siirtyä toteutuksen puolelle. Sillä välin taiteen virkaa paikkaa kahdeksan vuoden takainen juliste ensimmäisestä työhuoneestani. Vuoden tai parin ajan tuli sellainenkin luksus koettua, kunnes kaikki laitettiin avokonttoriin. Ja avokonttorissa on pysytty sen jälkeen.

PS: Sovitin myös viimeisintä langoitusprojektiani seinälle. Pululla on hyvin pitkä johto ja olen näpertänyt sen parissa monta tuntia. Vaan yhden asian opin tästäkin projektista: lankavyyhti kuuluu keriä palloksi ennen aloittamista. Ensimmäinen punajohtoinen lamppu meni vielä, mutta kun vyyhti oli kulunut noin puoleen väliin, alkoivat ongelmat. Ja ei, minulle ei ole opetettu tätä asiaa koulussa; olen aina vaan alkanut tekemään.

I'm still in love with our entrance "hall" as we didn't really have one in our old home. We've been living here for seven months now and the entrance is still lacking the arty touches. I have a few ideas and I'm really thinking of doing something about it soon. That Artek poster is located there in the meantime. It's from my first (and only) private office when I was working for Nokia. For a year or two I had the luxury of having a room of my own. That's rare nowadays as open office is the thing.

6 kommenttia:

 1. Mummo opetti mulle sen lankavyyhtien palloksi kerimisen ja toimin siinä usein loistavana apurina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt minäkin tiedän sen! :D Koulussakin me vaan alettiin aina tekemään.

   Poista
 2. Ihana projekti ja lopputulos näyttäisi olevan kaunis.

  Mun tekisi mieli tehdä meidän eteisestä kaunis ja toimiva. Eteinen kun vaan on tietyn kokoinen ja mallinen, niin siihenpä ei vanhoilla huonekaluilla oikein mitään toimivaa loihdita. Ja uusia ei raaskisi ostaa. Ehkä sitten joskus..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen miettinyt, pitäisikö tuota muuttaa. Tuokin on toteutettu ihan vain vanhoilla tavaroilla, kuten nyt muutenkin lähes koko koti. Kirjakaappi on tuossa käytännön sanelemana, mutta toimiihan se siinä hyvin. Onneksi eteisen vaatekaappi vetää paljon tavaraa.

   Kiitos Ilona! Tykkään, miten tuolla langalla lamppuihin saa viimeistellymmän ilmeen. Hyvin yksinkertainen juttu, vie vaan vähän aikaa.

   Poista
 3. Voi, että miten ihana blogi! Rakastuin heti ensisilmäyksellä. Uusi lukija ilmottautuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Onpa hauskaa! Ja tervetuloa! :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!