torstai 23. lokakuuta 2014

kuivaa ja pehmeää


Meille muutti kesällä uusi palvelija, tuollainen very hi-tec kuivausrumpu. Voe tokkiinsa, kylläpä se on kerrassaan ihana laite; tekee niin pehmoista pyykkiä, on nopea ja syö pölytkin. Omaa kuivausrumpua meillä ei ole ennen ollutkaan, mutta ennen vanhaan vuokralla asuessa saimme sellaista käyttää. Kylläpä lasten velourvaatteetkin ovat kuin uusia, kun kuivurissa käyttää ja mikä ihaninta, ennen vaivannut vaatepölyongelma on poissa! Mutta onhan tuo kyllä niin fiinin näköinen kun se seista pönöttää tuossa kahdeksan vuotta vanhan pyykkikoneen vieressä. Se on vähän kuin laittaisi minut ja jonkun Kim Kardashianin vierekkäin. Toinen on viimeisen päälle laitettu huomionherättäjä ja toinen sellainen arkinen, joka hoitaa kyllä homman, muttei hohda sen enemmin. Tuon kuivurin äänimaailmakin on ihan toisista sfääreistä (ollapa LG:n äänisuunnittelija), kun taas olen kutsunut tuota arkisen pyykkikoneen piipittelyä lähinnä hätävarjelun liioitteluksi. Niin, mitä sitten siihen minun piipittämiseen tulee...

We have a new servant, a dryer. It's very handy & hi-tec and it's making our old washing machine look very plain next to it. And yes, there's really nothing interesting about this. Haha. But it makes life a bit easier.

8 kommenttia:

 1. Mä vähän innoissani odotan, että koska meidän ikivanha pesukone posahtaa. Omistaapa vaikka pesutorni. Ai että!
  Elämä ilman pyykkitelineitä olisi vaan jotain niin hienoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olin kyllä iloinen, kun pääsimme saunaan viritetystä pyykkinarusta! Pyykkipöly sotki saunan ja aina kun halusi saunaan, oli siellä pyykkiä. Nyt sauna on pelkkä sauna - luksusta!

   Poista
 2. Tulikohan mun äskeinen kommentti kuivurilauluista... :-/ Mutta se siitä jäi uupumaan, että teilläkinkö kuolataan? ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas, en ole toista kommentia nähnyt!

   Juu, kuolaliinat ovat tarpeeseen! Okolla niitä ei ollut, mutta nyt kun niitä on saatu peräti neljä kappaletta, olen ollut niistä tosi iloinen! Yksihän taisi olla äitiyspakkauksessakin.

   Poista
 3. Onnea uudesta perheenjäsenestä! :) Kuivuri on ihan huippu keksintö, täällä se laulaa parasta aikaa tuolla.

  Vitsi, naureskelin täällä tota omaa vertaustasi Kimiin :D Mut jep, toinen kotiäiti ymmärtää pointin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on se kyllä ihana! Jep ja juuri tälläkin hetkellä muistutan taas kassialmaa. :/ :D

   Poista
 4. Aikasemmin, aikaa ennen lapsia ajattelin että kuivuri on ihan turhake. Kummasti tässä on vuosien saatossa pää kääntynyt. Kuivuria meiltä ei kyllä vieläkään ole, mutta toivottavasti joskus tulevaisuudessa. Pyykin ripustaminen kun ei kuulu lempipuuhiin. Ja ne telineet, ne on tosiaan aina tiellä. Happy You!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kyllähän se helpottaa paljon. Ja kun pyykkiä tulee meillä niin paljon, että se yksi teline ei riittäisi. Siksi meillä oli ennen se irroitettava teline saunassa. Siellä pyykki kuivui nopeasti (ei tietty kiukaan avulla, vaan siellä oli lattialämmitys), eikä se ollut tiellä, mutta se saunan idea meni siinä. Ja sitä pölyä tuli niin hirveästi. Ja nyt uudessa kodissa ei sitten olla uhrattu saunaa sellaiseen. Toki tavallinenkin teline on käytössä, varsinkin kesällä kun voi tuossa terassilla kuivattaa. Ja nytkin laitoin toisen koneellisen telineelle.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!