tiistai 14. lokakuuta 2014

back in business


Otso täytti viikko sitten puoli vuotta ja sai juhlan kunniaksi korvatulehduksen kaikkine tykötarpeineen. Kaksi hammastakin tuli työstettyä siinä samassa ja kaveri jo liikkuukin sen verran, että pyörii ja pakittelee onnistuneesti. Okkokin oli kipeänä siinä samalla, kuten itsekin, joten neljän seinän sisällä on oltu ihan riittävästi. Jopa odotettu ristiäis- ja mummilareissu piti jättää väliin. Tänään taas koitti odotettu arki ja Okko pääsi päiväkotiin kavereiden kanssa leikkimään. Kyllä se siitä.

The boys have been sick, especially Otso, who turned six months last week. He got his first ear infection and his first teeth - two of them! Luckily Okko was able to go to the kindergarten today as he's been missing it.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Satuttiin menemään tuon puun ohi juuri oikeaan aikaan! Nyt se puu on jo ihan paljas ja tylsä.

   Poista
 2. Voi toista, tai siis teitä kaikkia.

  Meillä on pikkuinen ollut ärtyisä koko viikon, taitaa olla massu sekaisin, mutta myös kuolaa ja kaluaa nyrkkiä. Mietin voiko jo 4 kk iässä tehdä hampaita :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on taudit onneksi ohi, paitsi että pikkuiselle pitää varata vielä korvakontrolli. Huh, toivottavasti pysyttäisiin nyt hetki terveinä.

   Otso alkoi tekemään hampaita jo kesällä, joskus kolmen kuukauden iässä. Mutta meni kuitenkin sinne kuuteen kuukauteen saakka, ennen kuin ne putkahtivat. Pahin kaluamisvaihe oli ehkä kuukauden ajan ennen hampaiden tuloa. Eräs Otson ikätoveri kyllä sai ekat hampaansa jo siinä neljän kuukauden hujakoilla, joten varmasti on mahdollista!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!