torstai 30. lokakuuta 2014

alle vai päälle?


Olen työstänyt tätä pientä mattoa jo monta kuukautta. Ei sillä, tuollaisen kyllä tekee muutamassa tunnissa, jos vaan tekee. Mutta itse olenkin sitä mieltä, että on kiva, kun on jokin pieni projekti, johon voi tarttua hetkellisesti, kun mieli tekee. Nyt tosin aloin miettimään, pitäisikö työ keskeyttää ja tehdä siitä istuinalusta. Muovi kun on melko kylmää talvella. Toisaalta, kiikkutuolin allekin tarvitaan suojamattoa.

I've had this rug under construction for months. And now I started to think that it might be a good idea to place it on the other Eames chair. Or should I make it bigger and place it underneath...

10 kommenttia:

 1. Tee molemmat. On sitten sitä pikkuprojektia vähän pidemmäksikin aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kun meinaa langoitettavat lamputkin loppua kohta. :D

   Poista
 2. Onpa upea punaisensävy! En ihan saa selvää, onko trikookudetta? Tee ihmeessä istunalusta ja seuraavaksi matto. Oma pikkumattoni componibilin päälle oli loistovirkkaus, en ole katunut hetkeäkään ja yökolinat jääneet pois. Ja miten tämä liittyi tuohon sun istuinmattoon...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään tuosta kunnon punasävystä! Se on trikoota.

   Ja mitä siihen kolinaan tulee, niin kuulen sen heti korvissani. Omani on poikien huoneessa ainakin toistaiseksi, mutta se miehen puolella sänkyä oleva Componibili kolisee! Loistoidea se virkkaus siihen!

   Poista
 3. Ihana kuva ja punainen näyttää tosi hyvälle! Jäin miettimään pysyykö istuinalusta tuolissa. Meillä kun lampaantalja tuuppaa valumaan koko ajan keittiön tuolista pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna! Tuo tuoli viettää vähän taaksepäin, joten saattaisi pysyä. Lisäksi tuo on jo tuossa koossa aika painava. Talja kyllä meilläkin liukuu kiikkutuolista.

   Poista
 4. Aika ehdottomasti päällä. Näyttää tosi hyvältä.
  Arvaa mitä tuli mieleen keinutuolin alusmatosta?
  Että olisipa hauska,kun matonkuteesta virkkaisi keinutuolin jalaksiin päälliset. Vähän niinkun integroitu matto :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen taipumassa siihen istuinosaan. On niin herkullisen näköinen tuossa päällä. Hyvä idea muuten ne jalakset!

   Poista
 5. Kiva!
  Tee molemmat. Tai ainakin päälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taidankin päätellä tuon ja jättää tuolin päälle. Vaan pitää tarkistaa, paljonko kudetta on jäljellä.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!