torstai 4. syyskuuta 2014

valkoista seinää, tyhjää täynnä

Sienilampun johtokin on saanut keltaista ylleen. Vielä se pidempi puolikas on tekemättä.
Sängyn yllä on leijonan kaverina myös tiikeri.
Pojat saivat talon suurimman makuuhuoneen ja ratkaisu on osoittautunut hyväksi, sillä leikit tosiaan pysyvät huoneessa melko hyvin, kun huoneessa on tilaa leikkiä. Huone sai viime viikolla lisää kalustusta, kun haimme mummilta päiväkodin poistomyynnistä ostetut pöydän ja tuolit. Haaveilin Artekin puolikuun mallisesta pöydästä, sillä meillä on jo ennestään kaverin roskalavalta pelastamat Artekin lastentuolit (nekin muuten entisestä päiväkodista), mutta mummi olikin saanut parilla kympillä tuon koko setin. No eipä siinä mittään, toinen niistä Artekin tuoleista on muutenkin jo eteisessä käytössä (ja toinen odottaa edelleen hiomisinspiraatiota).

Huoneeseen on olemassa myös kaksi String-hyllyä, sekä kaksi Mazen junahyllyä, jotka edelleen odottavat päätöstä huonekalujen sijoituksesta. Huone siistiytyi hieman tällä viikolla, kun isoon kaappiin hankittiin hyllylevyt vaatetangon tilalle ja siten isot lelulaatikot saatiin kätevästi piiloon. Nyt ostoslistalla on vielä samanlainen sänky Otsolle, sekä iso matto ja ehkä noita seiniäkin voisi maalata. Okolle on myös luvattu Frandsenin vihreä pallolamppu seinälle - Okko kun ihastui siihen kesällä, kun olimme hankkimassa palloa keittiön kattoon. Nyt Frandsenin lamppujen rumat johdotkaan eivät enää haittaa, kun keksin tuon niksin rumien johtojen kaunistamiseen.

Children's room is still not finished, but we're getting there. Last week we got a table and two chairs - just the design I wanted. My mother bought them for 20€ from a kindergarten clearance sale. We also moved the toys inside a closet, which made the room looking so much better. But now we still need a similar bed for Otso and a big carpet. And maybe some paint on the wall...

6 kommenttia:

 1. Tuo johtoniksi on muuten ihan huikea, ei haittaa/häiritse johdot lainkaan - päinvastoin - jopa ihastuttaa. Ilo jättää esille, eikä tarvitse edes yrittää piilotella :). Huoneen suunnitelmat kuulostavat mielettömiltä, tuosta tulee vielä huikea valmistuttuaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsih, no huikeasta en tiedä. :) Mutta se on jo nyt toimivampi, kun hankimme lisää hyllylevyjä ja lelut mahtuvat hyvin kaappiin. Ja niitä johtoja meinasin päällystää lisää. :)

   Poista
 2. Mää luulen, että meidän pojat viihtyisi hyvin leikeissä toistensa huoneissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Minulla muuten oli pienenä samanlainen kiikkutuoli kuin teidän lastenhuoneessa. Se on edelleen lapsuudenkodissa. Ehkäpä pitäisi ottaa se Otsolle - Okko on kiikkunut sillä aina mummolassa käydessä.

   Poista
 3. Hyvä siitä huoneesta tulee! :) Jatkounipuuta haaveilet Otsollekin? Oletko selvittänyt saako mistään? Joku firma rupeaa noita tekemään kyllä kuulemma.. Juuri Sievän kanssa asioitiin, onneksi oli konkurssipesällä toimintaa hieman vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meinasin samaa Otsolle ja harmittelin sitä konkurssia. Mutta arvaappa, sain Vepsäläisen mainoksen kotiin ja siinä niitä oli! Olikohan Niemen tehdas, joka niitä taas tekee. Meinataan hankkia se sänky ihan pian, vaikkei sitä heti tarvitakaan.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!