lauantai 30. elokuuta 2014

näen punaista


Punainen, tuo lemppari tehosteväri, ei kyllästytä vieläkään. Ihan niin radikaaleja ei kuitenkaan enää olla, että punainen seinä maalattaisiin, mutta punaiset väriläiskät pysyvät edelleen mukana. Kettukarkki-tyynynpäällinen löytyi kesällä Kuopiosta ja tuo pinnasängyn päiväpeitto on kymmenisen vuotta sitten Itiksen Fidasta ostettu tilkku. Otsokin sai tällä viikolla hieman punaista tuon Tutan yöhaalarin muodossa.

I just love red details. We even used to have a red wall, but that feels a bit too radical at the moment.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Punainen on kyllä sellainen, ettei siihen helposti kyllästy! Muutakin punaista löytyy, muun muassa Kitchen Aid ja roskislastista pelastettu Vipp-roskis, joka maalattiin punaiseksi.

   Poista
 2. Kettukarkki on ihana, mietin sitä itsekin meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana. Tuo kuosi muuten olikin nimeltään Karkkipäivä. Ja sittenhän tyynynpäällisen variaatiota näkyy olevan myös isommassa koossa, joissa kettukin on suurempi.

   Poista
 3. Kettukarkki tyyny on ihana! Punainen näyttää hyvältä valkoista vasten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mahtis! Tulee mummo mieleen! :) Minäkin tykkään punaisen ja valkoisen yhdistelmästä. Se on niin raikas, mutta kuitenkin pirteä.

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Laitas jotain kuvaa joskus Okon (vai poikien) huoneesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, se huone on vieläkin työn alla, mutta tulossa pian valmiiksi, kun saatiin sinne ne meidän äidin hankkimat vanhat päiväkotikalusteet, joista olin haaveillut. Ne ovat olleet paikoillaan nyt viikon ja eilen mies haki lisähyllyjä kaappiin (oli tankokaappi), joten leluboksit piiloutuvat sinne hyvin. Nyt voisi jo uskaltaa ruuvata hyllynkin seinään ja päättää muutenkin tavaroiden lopullisen paikan. Raporttia siis seuraa pian!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No se oli sellainen, jota ei voinut vastustaa. Noita oli neljässä värissä ja mietinkin ensin, että otan Otsolle keltaisen, mutta valitettavasti keltainen ja vihreä olivat sameita.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!