maanantai 18. elokuuta 2014

johto-DIY


Tein pienen tuunauksen lampun johdolle. Tavallinen muovijohto oli tylsä ja ajattelin ensin virkata siihen päällyksen, mutta kokeiltuani virkkausta tulin siihen tulokseen, että lopputulos on liian harvaa ja aloin kiertämään lankaa johdon ympärille. Melko hidasta hommaa, varsinkin kun johto on pitkä, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen, joka näyttää ihan aidolta kangasjohdolta. Johdosta saa siistin, kun peittää alkusolmun langan alle. Loppusolmun päälle laitoin hieman liimaa sulkemaan solmun varmasti. Ja ainahan tuon voi purkaa, mikäli punainen alkaa tökkimään.

Meillä on nyt keittiössä, sekä ruokatilassa valaisimet. Neljän kuukauden harkinnan jälkeen päädyimme hankkimaan ruokatilaan Gubin Semi-valaisimen. Keittiön kattoon puolestaan laitoimme Frandsenin mattamustan pallon. Molemmissa tiloissa on lisäksi hyvä yleisvalaistus.  

I did a small DIY project, covering a lamp cord with yarn. I like the result and it's easy to remove, should we get tired of the red.

6 kommenttia:

 1. Uuh, hyvältä näyttää, mut ikinä en olis ite jaksanut noin pitkään kieputella! :D Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra! Minäkin tykkään lopputuloksesta, vaikka tulihan siinä muutama jakso Grand designsia katsottua sitä nyplätessä. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Punainen on meillä lemppari tehosteväri ja ajattelin, että kun johtoa ei voi piilottaa, laitetaan se kunnolla esille. :) Valaisin palasi takaisin Okon huoneeseen, mutta sovittelen sitä vielä muuallekin, sillä Okko on muutenkin toivonut Frandsenin vihreää pallolamppua seinälle.

   Poista
 3. Oi miten hyvä idea ja hieno lopputulos! Iso peukku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna! Sormet syyhyää jo käydä muidenkin lamppujen kimppuun! :D Ja nyt vähän harmittaa, etten keksinyt tätä aiemmin, sillä kun arvoimme heinäkuussa keitiön lampun väriä, hylättiin punainen ihan vain siksi, että sen johto oli halvan näköinen. Kumma kyllä, Frandsenin pallolampuissa on nätti johto ainoastaan siinä mattamustassa. No olihan se toki hyvä valinta, mutta olisihan sen punaisenkin lampun ruman johdon voinut verhota.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!