keskiviikko 20. elokuuta 2014

hiuskoru ihanalle


Löysin Tammisaaren reissulla sattumalta yhdestä kaupasta hiusklipsejä, sekä rintakorun pohjia. Tein nelivuotiaalle kummitytölleni yksinkertaisen hiuskorun käyttämällä Polkkaponin nappia, sekä meidän häämateriaaleista ylijäänyttä satiininauhaa. Häistä on jo viisi vuotta, mutta materiaalin rippeitä löytyy edelleen - ei ihme, että kaapit täyttyy kun säilön kaikenlaista. Moni ei ehkä arvaisikaan, että hääpukunikin, sellainen iltapukumallinen, oli tuon nauhan värinen. Olen shokeerannut ihmisiä sanomalla, että menin ruskeassa mekossa naimisiin. No, tosin väitin, että se oli villaa. Heh.

It's a DIY hair clip for my goddaughter. I used a button and some leftover satin from our wedding. The word 'ihana' means wonderful, lovely etc.

8 kommenttia:

 1. En olisi ikinä uskonut, että olet mennyt naimisiin ruskeassa. Mutta takuulla ihana ratkaisu! Sävy on ihana, lämmin. :) ps. ja aika ihana hiuskoru :)

  VastaaPoista
 2. Söpö rusetti! Hih, minunkin kaapeistani löytyy edelleen viiden vuoden takaisia häätarvikkeita. Viimeksi käytin häistä jäänyttä tapettia kummipojan ristiäislahjan paketoimiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän vaan on hauska yksityiskohta, kun voi kertoa materiaalilla olleen jotain erityisen tärkeää käyttöä aiemmin. :)

   Poista
 3. Mä menin naimisiin vihreässä. ;) Ja kangasta on edelleen kaapissa. Nimim. hamsteri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, onhan niitä muitakin värillisen valinneita morsiamia! Ja kaveri meni naimisiin sinisessä.

   Poista
 4. Ihana klipsu! Hääpuku on varmaan ollut hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna-Kaisa! On se puku joo ihana! Yllättävästä väristä huolimatta. :) Oli kyllä ihan hääpukuliikkeestä, mutta sieltä iltapukupuolelta.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!