perjantai 1. elokuuta 2014

aamu


Keitin itselleni aamukahvit jo puoli seitsemän aikaan, ruokittuani ensin Otson. Otso nukahtaa aina uudelleen saatuaan vatsansa täyteen ja vaikka itsekin olisi kiva vielä köllähtää pikkuisten viereen (kyllä, Okkokin on sitten lomareissun jälkeen hylännyt oman sänkynsä), voittaa välillä ajatus omasta ajasta. Omaa aikaa voi sitten viettää niinkin laadukkaasti kuin nettiä kahvikuppi toisessa kädessä selaillen. Olisihan noita projektejakin odottamassa, mutta ehtiihän tuota - projektit ovat joutuneet tällä helteellä odottamaan, mutta jotain järkkäilyitä on tullut tehtyä sisällä. Isimieskin palasi jo töihin, joten arkipäivisin mihinkään askarteluprojekteihin ei edes ehtisikään tarttua.

Täytyy sanoa, että meitä on siunattu kahdella hyvin nukkuvalla lapsella. Otso on nukkunut vielä paremmin kuin Okko, heräten vain kerran yössä hamuamaan ja tekee senkin ilman itkua. Otso haki unirytmiä vain kahden ensimmäisen viikon ajan ja on sen jälkeen nukkunut hyvin mallikelpoisesti. Kun lapsi nukkuu kainalossa, hoituvat nuo yösyötöt ihan itsestään ja äitikään ei väsy. Tiedän kyllä, että olemme onnekkaita siinäkin mielessä.

I woke up early this morning, only to get some time for myself. And how have I been spending it? Well, online and by drinking coffee. Sometimes that is time well spent. I must say we've been blessed with children who sleep very well. Otso, who's not even four months old, wakes up once a night and doesn't even cry then. After breastfeeding him for a short while he sleeps again, waking up in the morning. And in the morning he sleeps again after being fed. So yes, we're lucky as it has been like this after the first couple of weeks with him. I know this could be quite the opposite and I do acknowledge it can change.

6 kommenttia:

 1. Se on varmasti lasten itsensäkin kannalta hyvä asia, että nukkuvat hyvin. Nukkuvat lapset ja kahvikuppi kuulostavat aika mukavalta yhdistelmältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se! Oih ja anteeksi viivästynyt vastaus! Viikko menee näköjään hurjan nopeasti! Hyvää viikonloppua Karkkis!

   Poista
 2. Ehtiihän noita projekteja sitten syksymmälläkin. Kuulostaa fantastiselta, että pojille on löytynyt rytmi jo aikaisessa vaiheessa. On koko perheelle varmasti ihana juttu. Kun äiti ja isäkin saa nukkua, sujuu päivät paljon leppoisammin. Mukavaa viikonvaihdetta teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja on oikeastaan ihan hauskaa, että on jo suunniteltuja projekteja odottamassa, sitten kun inspiraatio iskee.

   Anteeksi hidas vastaaminen! Hyvää uutta viikonloppua sinnekin Jutta!

   Poista
 3. Dearest, that's because they have a cool (as in not hysterical and otherwise) Mum! I have another such cool friend and her kids are just the same - cool :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, I don't know about that coolness. I might be cool with some things but might get hot very easily with other things. :/

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!