lauantai 12. heinäkuuta 2014

mökki täynnä ideoita


Meillä oli keskiviikkona ilo päästä vierailemaan perheenjäsenille kuuluvalla ihanalla mökillä, joka on rempattu äskettäin. Sisustus on toteutettu lähestulkoon kierrätystavaralla ja on täynnä toinen toistaan upeampia ideoita. Ihan mieletön koko paikka, olen totaalisen ihastunut!

We had the pleasure to visit this lovely cottage this week. It belong to our family members and the decoration has been formed with great ideas and recycled materials. I fell in love.

8 kommenttia:

 1. Ihania ideoita ja kauniin näköistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain! Kylläpä tuolla kelpaisi lomailla!

   Poista
 2. Niin kauniita kuvia. Tuollaisella Mökille kelpaa loikoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, kyllä siellä lekotellessa sielu lepäisi! :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Nuo lusikka-naulakot ovat hauskat. Joskus olisi hauska omistaa mökki, jonka voisi siustaa ihan erilaiseksi kuin oman kodin. Ehkäpä oikein romanttiseksi tai sitten oikein minimalistiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt ihan samaa, siis siitä erilaiseksi sisustamisesta. Ja mietin myös, minne voisin vääntää omat lusikkanaulakkoni! :D

   Poista
 4. Ihanan näköistä! Tuo mökki pitäs vinkata johku lehteen, ihania yksityiskohtia :) Nuo lavojen käytöt kiehtoo, varsinkin se ulkosohvaidea noista ja tuo sohvapöytä ideana kiehtoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa siellä kyllä olikin. Ajattelin myös ihan samaa tuosta sisustuslehdestä. :) Meilläkin on agendalla lavapöydän tekeminen pihalle. Ulkosohvan kaverina ei nimittäin ole pöytää ja sitä on kaivattu sinne siitä lähtien kun sohva sinne tuli. Tänään puutarhalla uusia yrttejä ostaessa kysäisin, josko myisivät lavan, mutta heillä oli vain mätiä lavoja tai sellaisia, joita tarvitaan. Joten jäi vielä lava saamatta. Mutta josko tällä viikolla jostain.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!