keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

ihana Ihana kahvila


Kahvila-aiheiset jutut saavat jatkoa, kun loma-aktiviteeteissa päästiin tänään kohtaan Korkeasaari ja perinteiseen tapaan kävimme samalla Ihanassa kahvilassa siinä viereisellä niemennokalla. Sumppi oli hyvää ja Okko teki tuttavuutta Sumppi-nimisen koiran kanssa. Okko myös esitteli auliisti kaikille Korkeasaaresta saamaansa pehmokärmestä. Ihana tuo Okko kun hän on niin sosiaalinen, että aloittaa juttua vieraidenkin ihmisten kanssa. Siinäpä tuli sitten vanhempienkin turistua kanssakahvittelijoiden kera.

Today we visted the Helsinki zoo and on our way back home this lovely cafe. This place is one of our favourites. The coffee is sold from a sea container and you can view the sea while sipping the coffee. There are also sand boxes and toys available.

2 kommenttia:

 1. Onpa hauskat hiekkalaatikot. :) Nämä pikkupojat ovat kyllä mainioita juttuineen päivineen, meilläkin vanhempi pojista tekee tuosta vain tuttavuutta tuntemattomienkin kanssa. Sosiaalinen tapaus. :) Samalla välillä ajatellut miten helposti joidenkin hörhöjen onkaan houkutella lapsia mukaan, yöh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo laatikot ovat kyllä tosi kekseliäät!

   Joo, sama kyllä on käynyt mielessä, että toki ihan kaikille ei tarvitse mennä puhumaan. Vielä kun pikkuinen liikkuu ainoastaan jonkun aikuisen mukana, ei onneksi tarvitse niin sitä pelätä, mutta myöhemmin ainakin.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!