keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

yksi vanha idea


Sain yhden idean viime vuonna, jota sitten monistin taas. Mietin, mistä saisi tasaisen pyöreän sapluunan ja päädyin etsimään tarrakehikkoa. Siis sitä ympärystä, mitä jää pyöreästä tarrasta. Jokin pankki lähetti Otsolle mainospostia ihan kuin tilauksesta; siinä nimittäin oli mukana muutama sisustustarra, josta sain kehikkoni. Tartuin taas rätteihin ja tein vihdoin tuon paidankin, joka on odottanut kaapissa niin pitkään, että se meneekin odottamaan Otsoa. No eipä sillä, ei Okko välittänyt siitä edellisestäkään tuunaamastani paidasta.

Kuvioita saa muuten tehtyä kätevästi myös paperileikkureilla. Minulla on alumiiniteippiä, jossa on paperi takana, joten sitä voi leikellä paperileikkurilla. Nuo perhoset on tehty siten. Pienet kuviot tosin vaatisivat ihan sileän pohjan ja ne olisivat varmasti onnistuneet paremmin esim. tuohon paitaan.

Some diy: I took some fabric paint and copied my own idea. These kitchen rags will be small presents to family members and Otso will eventually get the shirt as it's already too small for Okko.

10 kommenttia:

 1. Kivan paidan olet painanut! Ja rätit myös. Nuo Kappahlin paidat on niin hyviä tuunauskohteita. Itsekin olen painellut pojille vastaavanlaisia juuri samoihin paitoihin.Yksi paita odottaa taas kaapissa ;) .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ane! Paidat tuntuvat olevan ihan mukavaa materiaalia, sellaista kunnolla pehmeää ja ihan kestävän oloista.

   Poista
 2. Kauniita ovat, tuo perhosrätti jotenkin erityisen herkkä ja sievä! Mistä olet hankkinut nuo valkoiset rätit?
  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! Rättejä saa askartelukaupoista. Ainakin Sinelli ja Hobby point myyvät niitä, mutta myitä tuo meidän läheinen pieni askartelupuotikin. Sinellillä näyttää olevan juuri nyt vielä postimaksut 0,01 euroa, joten meinasin itsekin tilata, kun ei siellä kaupungissa tule käytyä kovin usein.

   Poista
 3. Ihania, varsinkin tuo perhosrätti. Mistä tuota sinun energiaa saisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Janica! Energialla en nyt menisi kehuskelemaan - niin paljon on asioita odottamassa! Ajattelin nyt vähän tehdä jotain käsilläni, kun se on mukavaa ja siitä yleensä tulee hyvä mielikin, ellei nyt satu sössimään tekemäänsä. Heh.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sari! :) Ajattelin tehdä vielä vähän lisää kun vien niitä kesälahjoiksi.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!