keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

terassi


Pitkän takaterassin keittiön puoleinen pääty sai maanantaina monta vuotta haaveissa olleen sohvan. Vanhan kodin parvekkeelle sitä ei tullut koskaan hankittua, mutta nyt sitten. Terassin väriskaala on vielä hieman sekava, kun harmaaksi sävytetty terassiöljy on vielä laittamatta ja tuo taimihyllykin on raakamuodossaan, mutta muuten terassin kalustus alkaa olemaan valmis. Pieni kahvipöytä, Hayn DLM, kannetaan toistaiseksi sisältä tarpeen tullen, mutta suunnitelmissa on jokin terassin oma diy-versio.

Tänään meillä olikin Okon kanssa juhlapäivä, kun terassista pääsi nauttimaan ilman lämmittävää peittoa. Otso nukkui tyytyväisenä vaunuissa varjon puolella. Siinä vaiheessa kun isimieskin saapui töistä, oli aurinko kääntynyt jo porottamaan terassille vähän turhankin kuumasti.

The backyard terrace got a sofa on Monday. We've been dreaming of an outdoor sofa for years but only now we finally bought it. The weather got hot again today and so the boys and I were enjoying our backyard most of the day. But when my husband  got back from work in the afternoon, the terrace had already gotten a bit too hot. Haha, nice comparison to the snowy surprise we had a month ago!

2 kommenttia:

  1. Näyttää aika leppoisalta oleilupaikalta. :) Mä olen haaveillut löhösohvasta parvekkeelle vaan kun siellä ei ole kattoa... Pitää harkita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva ja suosittelen kovasti. Meidän taasen pitää sitten jättää tuo tuohon myös talveksi, mutta lupasivat kyllä, että se kestää, kunhan siihen ei istu talvella. Täytyy pitää mielessä!

      Poista

Olemme iloisia kommentistasi!