perjantai 20. kesäkuuta 2014

saippuaa ja rättejä


Tekaisin muutaman kesälahjan. Dermosilin mahtava Salvia-keittiösaippua sai ympärilleen aiemmin työstettyjä rättejä ja kylkeen iskin vielä kortin, jossa tätä menneillään olevaa vuodenaikaa oikein korostetaan. Jos vaikka kaiken lumen ja muun keskellä on sattunut unohtumaan.

PS: Dermosil tekee parhaat saippuat, kannattaa tutustua. Meillä ei käytetäkään enää muita vessassa tai keittiössä. Niin ja tämä ei ollut maksettu mainos, olen vaan tilaillut sieltä melko ahkerasti viime aikoina.

I made some small summer presents to hand out to friends as we visit them during the holiday season. I just love this sage kitchen soap; it smells wonderful and also functions very well.

3 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, voisi kokeillakin tuota saippuaa. Sun tiskirättityöt on jälleen kivoja. :) Näin toisessakin blogissa noilla leimasimilla työstettyjä juttu, ovatko nämäkin Granitista? Täällä ei ole tuotakaan liikettä (damn!) ja verkkokaupasta ei voi ilmeisesti tilata niin muistaisitkohan paljonko tuollainen leimasinsetti maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tilata samalla muutakin. Esim. sellainen raparperilta tuoksuva käsisaippua on ihanaa, samoin tyrnisaippua. Ja mustaherukka-löylytuoksu. Ja viimeksi tilasin apilalta tuoksuvaa sokerikuorinta-ainetta, josta tykkään kovasti. Noissa on hinta-laatusuhde kohdillaan ja toimitus on aina todella nopeaa.

   Nuo leimasimet tilasin neljä vuotta sitten Mujilta. Onhan niitä myös askarteluliikkeissä ja olikohan joskus jopa Clasullakin. No siitä en ole ihan varma.

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä, kokemusta mulla on noista perustuotteista ei ollenkaan näistä muista. Täällä on vähän nahee valikoima liikkeissä nykyään, Clasulta oon hommannut ne yhdet kirjainleimasimet mutta nää on pienemmät ja söpömmät. :)

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!