perjantai 30. toukokuuta 2014

yrttihylly


Ihana mies rakensi meille eilen yrttihyllyn tuohon terassille, heti keittiön ikkunan ulkopuolelle. Tänään hylly sai täytettä, kun käväisimme paikallisella puutarhalla. Siellähän olisi ollut vaikka mitä, jopa vesimelonia esikasvatettuna! Pieni emäntä minussa hyrisee taas tyytyväisyyttään ja toivotaan, että emäntä saa myös pidettyä nuo ihanaiset kasvit elossa. Ei muuten tullut kalliiksi tämä komeus: hyllylle tuli hintaa parisen kymppiä ja yrtit lähtivät mukaan reilulla kympillä. Ruukut löytyivät jo valmiiksi kotoa.

I'm so happy: my husband built this shelf for us. It's perfect for the herbs that we bought today, from the local garden shop. Let's just hope we'll be able to keep them alive.

6 kommenttia:

 1. Itse tehty on usein kaunis ja säästää rahaa. Kiva hylly. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tehdystä tulee niin hyvä mieli kaiken lisäksi! Ja siitä rahan säästämisestä myös. :)

   Poista
 2. Se on hieno! Ja ai että miten ihana sieltä on pitkin kesää noita yrttejä napsia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Olenkin jo vähän ehtinyt ottamaan sieltä maistiaisia ja käynyt haistelemassa ylähyllyn laventeleita. Sillä paikallisella puutarhalla ei muuten noiden yrttien hinta ollut paha: olivat 1,20€/kpl. Mutta toivotaan silti, että pysyvät hyvinä, ettei tarvitse hakea uusia. :D

   Poista
 3. Yrtit on parhaita juttuja kesässä! Tai no, keksin minä aika monta muutakin parasta juttua, mutta (hengissä pysyvät) yrtit ovat yksi niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, Karkkis! Juuri tänään viimeksi kävin maistelemassa yrttejä ja yritin saada Okonkin syömään niitä. Heh. Ja lopuksi otin hieman persiljaa ruokaan.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!