maanantai 5. toukokuuta 2014

piha


Meillä on pieni piha ja 80 neliötä terassia. Ajattelin postata pihasta keväisissä tunnelmissa, kunhan piha- ja terassisuunnitelmat olisivat hieman edenneet, mutta tämä aamu toikin yllätyksen. Okko oli ihmeissään ja innoissaan, eikä malttanut syödä aamupalaa ennen pihalle menemistä. Vaikka piha onkin pieni, on siinä se ilo, että lapsen voi päästää pihalle ja häntä voi valvoa sisältä käsin keittiöhommia tehdessä... Ja niistä pihajutuista lisää sitten myöhemmin. Onneksi lumi alkoi jo sulamaan.

OMG, it's snow. Luckily it's already melting. We have a small yard and 80 square meters of terrace. Nice thing especially for Okko and we'll all enjoy the backyard as soon as the snow melts. Haha.

8 kommenttia:

 1. Teidän terassi on melkein yhtä iso ku meidän koko koti! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, meidän vanha koti oli paljon pienempi kuin tuo nykyinen terassi. :D

   Poista
 2. Valtava terassi! Saletisti aivan ihana kesällä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, pitää vaan saada sinne jotain kalustusta.

   Poista
 3. Upea terassi :) Tuonnehan saa sohvaryhmän ja ruokailuryhmän grillin kera.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grillihan siellä jo onkin - mies teki ankaraa tuotevertailua ja haki sitten ihkun apparaatin. Kyllähän sillä on jo tehtykin kunnon ribsejä ja muuta. :)

   Poista
 4. No onpas terassilla kokoa, meinaatteko pitää tuonkokoisena vai pienentää? Meillä on myös tässä isohko terassi mutta jotenkin epäkäytännöllinen ja haen siihen jonkinlaista muutosta. Poika ei tosin pistä pahaksi, terassin reunalla on hyvä körryyttää kuorma-autoja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei me pienennetä missään nimessä. Oltiin ihastuneita, että ovatpas raaskineet tehdä kunnon kokoisen terassin. Se istuu luonnollisesti tähän rakennuksen kylkeen ja on oikein oiva. Okkokin kyllä tykkää leikkiä terassilla, huonosta kelistäkin huolimatta!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!