keskiviikko 14. toukokuuta 2014

khh


Oodi kodinhoitohuoneelle! Olen nyt uudessa kodissa asuessamme ottanut ilolla vastaan monta uutta kivaa asiaa, kuten tämän ehdottoman suosikkini; kodinhoitotilan. Saatoin jopa kiljahtaa innostuksesta kun kuopus kohdussani näin sen ensimmäisen kerran. Tilahan on kuin tehty vauvanhoitoasemaksi pitkällä tiskillä, syvällä altaalla ja monilla kaapeilla varustettuna. Samassa tilassa on myös korkeat kaapit pyyhkeille, likapyykille, sekä siivousvälineille, sekä erillinen vessa ja kylppäri saunoineen. Lisäksi tilasta on ovi takapihan terassille, suoraan hiekkalaatikon kohdalle. Käytännön emäntä minussa on tyytyväinen.

I just love this multi-purpose space in our house. It's like made for a family with small children. The premises include the functions for changing diapers, doing the laundry, a separate toilet, two showers and the sauna -  and a door outside. It's my favorite part of the whole house.

6 kommenttia:

 1. Kodinhoitohuone on näppärä ja vielä näppärämpi se on kun siitä on suora uloskäynti. :) Teillä on juuri noin nuo pesukoneen ja kuivarin paikat mistä olen sanonut miehelleni että jos joskus rakennetaan niin ehdottomasti haluan noin. Miksi ne laitetaan aina päällekkäin? Kun nostat pesukoneesta kuivuriin niin aina tippuu jotain lattialle ja rasittavaa ylös-alas-liikettä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei tuossa tosiaan ole vielä sitä kuivausrumpua. Ajattelin, että hankitaan vähän myöhemmin kun raaskii, sillä tässä asumisen ensimetreillä on niin paljon ollut muutakin hankittavaa ja pyykit ovat toistaiseksi kuivuneet hyvin pihalla tai kylppärissä. Mutta toivon kyllä kovasti kuivuriakin.

   Poista
 2. Ai vitsit. Kelpais kyllä mullekin. Täällä vaihdetaan vauvan vaippoja päältä avattavan pesukoneen päällä. Siis PÄÄLTÄ avattavan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, kyllä nyt kelpaa! Tosin vanhassa kodissakin oli hyvä paikka ko. asialle, kun pyykkikone oli sellaisessa seinän ja kaapin muodostamassa kolossa ja siinä päällä oli sitten suojaisa vaippapiste.

   Poista
 3. Onnea vielä uudelle pienokaiselle! Olen niin vähän päässyt viime aikoina blogeja lukemaan, saati kommentoimaan että meinasi unohtua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jutta! Ja ihan sama minullakin! Eikä omaakaan enää ole tullut päivitettyä kovin ahkerasti.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!