tiistai 13. toukokuuta 2014

das hiekkalaatikko


Oi onnen päivää eilen, kun poikien oma hiekkalaatikko saatiin vihdoin käyttöön. Laatikko ja sen suoja valmistuivat jo neljä viikkoa sitten, mutta hiekka uupui - hassua kyllä, sen hiekan hankkiminen oli se hankalin osuus. Ukki ja isimies rakensivat laatikon pitkästä tavarasta ja hiekka tilattiin lopulta netin kautta.

Nyt kun tuo laatikko on tuossa takapihalla, osaakin arvostaa kodinhoitohuoneen omaa sisäänkäyntiä ihan uudella tavalla.

The boys finally have their sandbox in use! My husband and his father built it.

8 kommenttia:

 1. Oma piha ja oma hiekkalaatikko on lapsiperheen luksusta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se! Oikein odotetaan jo kunnon kesäkelejä, jotta siitä pääsee nauttimaan kunnolla!

   Poista
 2. Jep jep..meilläpä vaan tuo olkkarin ovi terassille ja hiekkikselle! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, näkisitpä sen kaakelilattiankin. Hiekka on niin ohutta ja tarttuvaakin. :D

   Poista
 3. Meilläkin uupuu vielä hiekka.. Teillä olikin sopiva paikka laatikolle. :)

  VastaaPoista
 4. Varmasti tyytyväinen poika :) Meilläkin on nyt ollut hiekkalaatikko mietinnässä, mutta sopivan paikan löytäminen sille tuntuu kovin vaikealta. Pitäisi olla sellaisessa paikassa, että helppo vahtia, mutta ei saisi olla talvella lumenkolauksen tiellä eikä koirien pissapaikalla (kyllä, me ollaan niin laiskoja, että koirat saa pissiä omalle pihallekin!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon laatikon paikka oli meillä melko helppo päättää, kun piha on niin pieni, ettei siellä ole paljon vaihtoehtoja. Lisäksi tuohonkin kohti onneksi näkee keittiöstä, kun sopivasti kurkkii, joten hyvä paikka se on. Me ei kyllä niitä lumia otettu huomioon, mutta takapihalla nyt ei muutenkaan kolailla. Toki katolta tippuu kyllä sitten suoraan lumet tuohon, ellei se lumieste satu olemaan sopivasti (pitääkin ihan mielenkiinnosta katsoa).

   Poista
  2. Btw, itse rakennettuna tuon hinnaksi tuli todella vähän ja mies isänsä kanssa rakensi sen muutamassa tunnissa. Hiekka oli siinä se kallis osio, mutta senkin olisi voinut saada halvemmalla, jos meillä olisi ollut peräkärry ja koukku autossa ja se hiekkakuoppa jossain lähellä.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!