tiistai 22. huhtikuuta 2014

tervetuloa, välkommen


Pihahommat kutsuvat! Terassi kaipaa öljyä, kalusteita ja kukkasia. Terassilla on enemmän pinta-alaa kuin vanhassa kodissa, joten työsarkaa riittää. Tänään polkaisimmekin koko perheen voimin Bauhausiin, josta hankimme poron väristä terassiöljyä, sekä etuoven ruukut kasveineen. Tuollaisia mää olen aina halunnut!

It's about time to start taking care of the terrace. It's in serious need of oiling, some furniture and plants. There's plenty of work as it's a big terrace. We started the process today as we drove to get some gray terrace oil and the pots and plants that found their place next to the main entrance.

8 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! Onko nuo sellaset muoviset ruukut? Tuo teidän uusi koti näyttää kyllä kivalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mari! Nuo ruukut ovat tosiaan muoviset ja sellaiset altakastelevat. Kaupassa oli valikoimat parhaimmillaan ja siksi halusin ne heti, sillä aiempina vuosina olemme usein jääneet nuolemaan näppejämme kun kaikki myydään keväällä nopeasti loppuun. Ja kun ruukut ostettiin, piti saada jo sisältöäkin. Mutta toistaiseksi vain eteen. Takapihan puolelle sitten Otson ristiäisiin mennessä, jotka nekin ovat jo kuukauden päästä.

   Poista
 2. Olisipa iso etupiha. Omalla pienellä muutaman neliön etupihalla on myös isot ruukut ovensuussa toivottamassa tervetulleeksi.

  Olipa mukava käydä täällä blogin puolellakin katsomassa mitä teille kuuluu. On jäänyt vähälle kiireiltä nämä blogihommat...

  Asiat tärkeysjärjestykseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jooh, minullakin on jäänyt muiden blogit vähän huonolle luvulle...

   Meillä tuossa etupihalla on kyllä tilaa, mutta lähinnä autoille. Se on nimittäin hiekkaa. Eikä meillä ole kuin yksi auto, mutta kun tulee vieraita, mahtuu ainakin parkkeeraamaan. Heh. No lauantaina se testataan, kun vietämme Okon syntäreitä.

   Poista
 3. Näyttää ihanalta! Ja se poronvärinen on hyvää, sille mekin vedimme terassit viime kesänä! :)

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia! Poro näytti sopivalta sävyltä talon väriin nähden ja kun muutenkin tykätään harmaasta. Ensi viikolla valtataan!

   Poista
 4. Huomasin miten pihalla olen näiden pihahommien kanssa. Se poronvärinen lähinnä hymyilytti :)) Meillä olisi Tyynelässä paljon tekemistä. Kun vaan keksisi sen pihakokonaisuuden ensin, ennenkun alkaa paloissa etenemään. Mielenkiinnolla odotan teidän terassiratkaisuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, poro kieltämättä kuulostaa hassulle! Meillä ei ole mitään visiota pihalle, mutta on sinne laitettu kolme herukkapensasta ja pojat saivat jo hiekkalaatikonkin! Nurmikkoala on pieni, joten pääpaino tulee terassille, jonne pitäisi hankkia kalustusta ja myös niitä kukkia. Kallista tämä taloon muuttaminen. :D

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!