sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

juhlat

Isimies kuvasi eilen.
Juhlimme Okon nelivuotissynttäreitä eilen 24:n hengen voimin. Sää suosi tänäkin vuonna ja meno oli entistä villimpää. Oli ihanaa saada talo täyteen ystäviä ja kiva, että vieraat viihtyivät niin hyvin. Nyt kun uuden kodin juhlaputki on korkattu, on hyvä alkaa suunnittelemaan jo seuraavia kemuja. Otso on seuraava juhlittava, kun hänet kastetaan kotipaikkakunnan kirkossa ensi kuussa. Ja muutenkin odottelemme kyläilijöitä, varsinkin arkipäivisin, kun isimies palaa pian töihin isyyslomaltaan ja olemme poikien kanssa täällä kolmistaan.

PS: Okko sai tällä kertaa tuollaisen pikaversion junakakusta; ihan ei äidin ja isin taidot tai itseluottamus riittäneet viimevuotisen kakun tasolle.

We celebrated Okko's fourth birthday yesterday. The party was lovely and it was so nice to have so many friends coming over and celebrating with us. The children were on fire and Okko was so happy to play with them all - after all we've moved a bit further away from our friends and haven't seen them for weeks. The next party we're arranging is for Otso next month; he'll be christened.

14 kommenttia:

 1. Okon synttäreillä on ollut enemmän vieraita kuin meidän häissä. :)
  Ei kai sen kakun joka vuosi hieno tarvii olla. Tärkeintä on maku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, neljä henkeä jäi vielä tulematta. Mutta joo, ei meidänkään häissä ollut kuin noin 30 vierasta. Lastenjuhliin vaan on kiva kutsua paljon kavereita perheineen, niin kaikki näkevät samalla toisiaan kun harvemmin ihan kaikki kokoontuvat kerralla samaan paikkaan. Ja on myös helpompi järjestää yhdet isot juhlat kuin useammat pienet. Noita Okon synttäreitä on kyllä ollut kiva juhlia ja järjestää.

   Poista
 2. Sinulle on haaste blogissani:) http://onnitassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon Ninnika! Tulenkin katsomaan!

   Poista
 3. Sulla on ihana blogi! Löysin tänne jotain kautta ja olen lukenut koko blogisi läpi. Kaikkia ihania juttuja ja pienet O:nne ovat tosi suloisia. Tämä blogi kiilasi suoraan lempiblogikseni. Ihanaa kevättä toivottaa blogiton jo 7-vuotiaan O-pojan äiti, joka tykkää tosi monista samoista asioista kuin sinä
  Ja innolla odottaa tulevia postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Olipa mukava kommentti, lämmitti kovasti! :) Ihanaa kevättä teillekin!

   Poista
 4. Ihana sankari, kovasti onnea Okolle! Ja voi pojat tuota edellisen postauksen kuvaa, ihanat veljekset! <3

  -piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Piia! Voi pojat, on ne sellaiset ihanat veljekset! :)

   Poista
 5. Apua, tuntuu, että se edellinen junakakku olisi ollut juuri hetki sitten! Aika menee niin nopeaan :( Kiva, että juhlat onnistuivat ja seuraavia juhlia kohti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ihan hurjaa, miten aika juoksee. Viime vuoden asiat tuntuvat oikeasti ihan äskettäin tapahtuneilta... Ristiäiset ovat vähän pienempi rupeama, eikä vauhtiakaan varmasti ole juhlissa ihan niin paljon, kun juoksuiässä olevia tulee Okon lisäksi vain yksi edustaja. Heh.

   Poista
 6. Hauska kakku tuokin! Raiteet ja kaikki. Vaikka onhan tuo viimevuoden kakku näemmä aika vaikea ylittää. Onneksi ei tarvitse olla joka vuosi aina vain hienompaa kakkua.

  Myöhästyneet onnittelut Okolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä se ja kun viime vuoden kakku oli ammattilaisen tekemä. Kakku oli hyvää ja sehän se on pääasia.

   Okko kiittää onnitteluista! :)

   Poista
 7. Myöhästyneet onnittelut Okolle! :) Ihanat tarjoilut ja vautsi nuo mansikkavaahtokarkit tsih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Mari! Ne mansikkahötöt olivat söpöjä, mutta toki ravintoarvoltaan köyhiä. No, mikäpä synttäritarjoilu olisi kovin terveellistä.

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!