tiistai 22. huhtikuuta 2014

isoveli, pikkuveli


Okko on ottanut isoveljen roolinsa loistavasti vastaan. Pikkuveli saa isoveljeltä runsaasti huomiota ja Okko on ollut ihmeellisen kärsivällinen kaikkien imetysten ja muiden hoitojuttujen ajan. Välillä pikkuveli on ihan pakko saada syliin ja pikkuveljeä käydään pusuttelemassa tuon tuosta. En tiedä, miten se on mahdollista, mutta Okko näyttää kasvaneen ihan fyysisestikin: jätimme pienen pojan yökylään sairaalaan lähtiessä ja sairaalasta saavuttuamme Okko näytti entistä pidemmältä, enkä meinaa yhtäkkiä jaksaa kantaa häntä, vaikka kanniskelin ihan vaivatta vielä ison vatsani kanssa. Isoksi on kasvanut meidän esikoinen, jonka synttäreitä juhlitaankin tällä viikolla.

Okko has taken the role of the big brother very well. He's very affectionate. The funny and weird thing is that it seems he has also grown physically - or is it just the fact that the little brother is so small that it makes Okko look so big already. Well, the big brother is celebrating is 4th birthday this week!

16 kommenttia:

 1. Onpa ihana kuulla. :) Ja voi mitkä ihanat ryttyjalat kuvassa. <3

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hienolta, että isoveljen rooli on omaksuttu hyvin. Se taitaa olla tutkittukin, että vasta kun perheeseen syntyy uusi lapsi, vanhemmat alkavat nähdä esikoisen tai "edellisen kuopuksen" todellisen kokoisena. Se kuopukseksi jäänyt on sitten koko ikänsä vanhempiensa silmissä todellisuutta pienempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo tutkimustulos kuulostaa ihan siltä, miltä meistä tuntuukin! Tosin sitä kantamisjuttua en meinaa tajuta! :O

   Poista
 3. Voi söpöä siellä :) Muistan tunteen kun esikoinen tuntui niin isolta kun kuopus tuli maailmaan. Esikoisen pääkin näytti ihan jätiltä vaikka sirohan tuo meidän neiti on :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat pikkujalat! <3 Oivoi, reipas isoveikka siellä. Kai nuokin termiitit sitten jo ymmärtävät, että milloin tarvitsee antaa aikaa ja milloin vaatia sitä itselleen. Ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, olen kyllä tavattoman ylpeä Okon reippaudesta ja rakkaudesta pikkuveljeä kohtaan!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Liina! Pitää ottaa kaikki nuo peruskuvat, ennen kuin kaveri kasvaa. Tosin pituutta oli neuvolan mukaan tullut jo 1,5cm ja paino oli juuri saavuttanut syntymäpainon.

   Poista
 6. Voi pikkujalat <3 Muistan elävästi tuon tunteen. Kuinka esikoisesta oli kasvanut pikkuruinen jätti sairaalassa oloni aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan ihme juttu! olin oikeasti suorastaan ihmeissäni, että miten se oli mahdollista. Että se meidän eka vauva oli kasvanut niin isoksi yhdessä yössä!

   Poista

Olemme iloisia kommentistasi!