maanantai 28. huhtikuuta 2014

ihana valo


Kodin laittaminen ei ole ollut ihan päälimmäisenä mielessä tässä viime viikkoina, mutta sekin alkaa taas kiinnostamaan. Kaksi huonetta on vielä ihan kesken; työhuone näyttää enemmän varastolta ja Okon huoneessa ei ole kuin sänky ja lelulaatikoita. Okon huoneen laittaminen on riippuvainen työhuoneen diy-projektista, johon pitäisi paneutua pian. Eteinen, makkari ja olkkari sentään ovat suurin piirtein valmiina, mitä nyt seinissä on kaikissa jotain tekemistä, lähinnä taulunauloja ja poistetuista nauloista jääneitä reikiä väärissä paikoissa. Myös jotain uutta, vähän kookkaampaa taulua kaivattaisiin, ainakin ruokailutilaan.

Vaikka kodin neliöt tuplaantuivat muuton yhteydessä, muodostuu tämänkin kodin sisustus lähinnä vanhoista tavaroista ja siksikin tämä alkoi heti näyttämään ihan meidän kodille. Okkokin on sopeutunut tänne loistavasti, eikä ole ihan alun jälkeen haikaillut takaisin vanhaan kotiin. Uusia hankintoja ei ole tehty moniakaan, mutta muuten kyllä tuntuu, että tämä pientalollisen elämä on tässä alussa täynnä hankintoja. Pihahan se tietysti tuo niitä uusia tarpeita. Ukki ja mummi vierailivat ennen pääsiäistä ja sen vierailun aikana pojat saivat upean hiekkalaatikon omalle pihalle, kun ukki ja isimies pistivät hihat heilumaan. Hiekka olikin vaikeampi juttu ja lopulta päädyimme tilaamaan sen netin kautta.

I haven't been that active with the home decor things since Otso was born three weeks ago but now I feel like I could do something about it. Even though living room, the entrance and our bedroom are already in shape, there are couple of rooms that are totally incomplete; Okko's room and the office. Also the terrace needs furniture. But something has been done outside: the boys got a lovely sandbox a couple of weeks ago as my husband built one with my father-in-law.

8 kommenttia:

 1. Teille todella pääsee kyllä valoa. Eteinen on usein se kodin pimein ja ahtain paikka, teillä se ei näytä siltä. Ihana! Aurinkoa uuteen viikkoon ja tsemppiä kodinlaittoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jutta! Eteinen on kyllä aurinkoinen aamuisin ja sitten aurinko kiertää talon toiselle puolelle siten, että koko iltapäivän ja illan paistaa takaikkunoista ja terassi on tosi lämmin.

   Poista
 2. Teillä siellä ihanaa aikaa kun saa laittaa kotia. Nauti joka hetkestä, vaikka välillä varmasti tuntuu, että kumpa kaikki olisi jo valmista! Eteinen näyttää todella avaralta ja valoisalta! Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, itse asiassa se laittaminen onkin kyllä hauskaa. Ei tässä ole edes niin hätä saada kaikkea valmiiksi, kun tilaa on sen verran, ettei esimerkiksi tämä varaston näköinen huone haittaa. Kyllä tämä tästä. :) Ja onpahan jotain tekemistä kun inspiraatio iskee. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No näin on, eipähän tule hätiköityä.

   Poista
 4. Ihana koti!!

  Vakkari

  VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!