keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

nam


Tein mokkapaloja. Harmi vaan, etten muistanut ottaa huomioon rasvan koostumusta tarvikkeita hankkiessani; me kun suositaan sitä pullorasvaa. Ei mennyt ihan niin kuin siinä suomenruotsalaisessa ohjelmassa: päällinen ei jähmettynyt, tietenkään, vaikka otin edes leivänpäällysmargariinin käyttöön ja laitoin sen jääkaappiinkin. Hyvältä se silti maistui, mutta olihan se aika kosteaa kakkua, kun kaikki päällyssuklaa imeytyi pohjaan.

6 kommenttia:

  1. No nam! Olen sokeri/herkku ja viljatuotteet lakossa, herkuttas ;) Ja olet vielä kotona?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, välillä voi vähän herkutella! :)

      Hei joo, siis vielä vaan kotona! :O

      Poista
  2. Ei se näkö vaan maku on tärkein ja kuvista päätellen kohdillaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän se on, ainakin jos oman väen kesken herkutellaan. :)

      Poista
  3. kostea suklaakakkuhan on just parasta ;)

    VastaaPoista

Olemme iloisia kommentistasi!